Edincik Zeytin ortakları ``İpek`` dedi.

Edincik Zeytin ortakları ``İpek`` dedi.

775 sayılı Edincik Zeytin Kooperatifi seçimlerini Fevzi İpek grubu kazandı.






2600 Ortaklı 775 Sayılı Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi olağan genel kurulunda seçimleri Fevzi İpek gurubu kazandı.
_____________________/ Zeki KARADENİZ ////

Edincik`te bugün yapılan Zeytin kooperatifi seçimlerini Fevzi İpek gurbu kazandı.
Son derece tansiyonu yüksek seçimde 2600 ortaktan 1271 oy kullanıldı.
14 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde Fevzi İpek listesi 687 oy ile kooperatif seçimlerin kazanırken, Yusuf Alak gurubu 570 oy da kaldı.
Edincik zeytin kooperatifi seçimlerinde yönetim için iki listenin mücadele etmesi, genel kurula olan ilgiyi arttırdı.
Sabahın erken saatlerinde başlayan kongre telaşı genel kurul tamamlansada ortaklar oy kullakmak üzere oluşturdukları uzun kuyruklar nedeni ile sandıklar geç açılmak durumunda kaldı.
Akşamın ilerleyen saatlerinde başlayan oy tasnif ve sayımı ardından seçimlere beyaz liste ile giren Fevzi İpek liderliğindeki listenin 117 farkla seçimleri kazandığı ilan edildi.

Geçtiğimiz dönem seçildiği listeden üstbirlik yönetim kurulu olarak görev yürüten Fevzi İpek, çalışma dönemi sona erdikten sonra genel kurul için yeni bir liste hazırlamış, Yusuf Alak başkanlığındaki Mevcut yönetim de altarnetif bir liste ile yönetime talip olmuştu.

Kooperatif seçimlerini 687 oy ile kazanan Fevzi İpek`in listesinde Mehmet Özçakır, Cüneyt Barlas, Süleyman Dönmez, H.İbrahim Keçeci yer alırken üst birlik delege listesinde ise Fevzi İpek, Süleyman Dönmez, Şeref Koçan, Mustafa Öz, Eyüp Şipal, Nuri Burmaoğlu, Burak Sülün, Hayati Arı, Mustafa Fidangül, Ahmet Çaştak, Ali Yeşildal, Ahmet Kargaoğu, Ali Bayman, Hamdi Görgün, Mehmet Toygar, Yaşar Panç, Mustafa Pınar, Ömer Erdem, Süleyman Dönmez, Mehmet Altın, Talip Kahraman, Sadık Özbaşak, Maksut Çolak, Sami Aydın, Gürşat Yıldırım, O.Recai Kuralay yer aldılar.


















çınardipli
19.02.2012 22:45:24
Edincik`te siyaset yeniden yazıldı. Bir belediye seçimi öncesi kıyasıya yarıştığı AKP belde teşkilatı ile birlik olması Fevzi İPEK in yanında yer alan diğer partilerinde karşısında yer alması Edincik`te siyasetin yeniden yazılacağını düşünenler az değil Bu arada AKP teşkilatı ile Fevzi İPEK in arası bu kadar açıkken eski Önceki dönemden başkan adaylarının fevzi ipek`in yanında yeralması yadırgandı.

kümbetli
20.02.2012 08:21:00
AKP de Fevzi`ye kızan ve ona her türlü konuşanlar şimdi onun yanında olması, Özellikle Mustafa Küçü Aytaç, Gür bizde size o vermiştik yazık şimdi size oy veren 1600 kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ama doğruya o 1600 kişide Fevzi`ci oldu. Edincikte bundan sonra siyaset konuşulmaz.

demokrat
20.02.2012 15:49:11
mustafa küçü,aytaç gür ve akp sevgili arkadaşlar allah yeni arkadaşınızla mutlu mesut bir ömür sağlasın size.gerçi gittiği yerde huzur bırakmıyor bu arkadaşta neyse bu seferlik böyle olsun.şuda aklınızda bulunsun büyük lokma ye ama büyük laf konuşma...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli