Edincikspor özüne döndü

Edincikspor özüne döndü

Yeşil-siyahlı ekip ligde kendi oyuncuları ile mücadele edecek.

Bir zamanlar 18 Eylül spor ve Edincik Gençlik olarak iki takımla ligde mücadele veren ve bölgesel futbol dünyasına kattığı efsane kramponlar ile adından sıkça söz ettiren Edincikspor yeniden eski günlerine dönmek için kadrosunu kendi içinden kurdu.

30 kişilik dev bir kadro ile 2015-2016 futbol sezonuna hazırlanan Edincikspor, teknik direktörlüğe Fatih İçöz´ü getirdi.

Başkan Hakkı Zakir İpek takımı ile, taraftarı ile tesisleri ile yeni bir Edincikspor yaratmanın çabası içinde olduklarını vurgulayarak "Özümüzden oluşturduğunuz takım ile yepyeni bir Edincikspor kurduk, elbette hedeflerimiz büyük, kısa vadeli ekonomik bütçesi yüksek bir Edincikspor yerine uzun vadeli maliyeti düşük ancak hedef ve ideali olan bir takım yarattık, futbolcularımız arzu ve istekli teknik direktörümüz son derece başarılı 1. Amatör kümedeki mücadelemizi U-19 ve U-15 alt yapı ile destekleyerek bugün için olmasa da gelecek adına yere sağlam basan bir Edincikspor´un temelini attık, yardım ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum." diyerek Edincikspor´un gelecek adına beklentilerinin yüksek olduğunu vurguladı.

/resimler/2015-9/19/1150532725743.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Edincikspor özüne döndü
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli