Edincikspor 1-2 Karabeylerspor

Edincikspor 1-2 Karabeylerspor

Süper lig takımlarımız Eti, Manyas deplasmanda, Gönen Edincik evinde kaybetti.

Stat: Sanayi Arena

Hakemler: Yahya Eroğlu *** Ercan Akdeniz *** Murat Parmaksız ***

Edincikspor; Fatih Şen *** İzzet Aydır ** Hasan çakır *** Fırat Atak ** Sergen Akçay ** Mahmut Nedim Bozalp ** Hüseyin Özdüren *** (Çağatay Altınbaş**) Tahir Öztekin *** M. Janberk Egehan ** Rıdvan Ümmüşoğlu** (Emrah Candede **) Kadir Kavun**(Ercan Sevim**)

Antrenör: Feray Acemliler

Karabeylerspor: Yağız Çeneli *** Muharrem Bayan ** İsmet Gökdeniz** İlhami İşler ** Erol Aşık** Salih Günay *** Gökhan Çakır *** Fahrettin Bozkurt **(Samet Çay**)  Harun Atabay **(Adem Güzeldal**) Ayberk Yalaz ** Raşit Güngören***(Mutlu Güven**)

Antrenör; Adem Özalp

Goller; Dk.20 M.Janberk Egehan (Edincik) Dk.41 Raşit Güngören, Dk.70 Gökhan Çakır (Karabeyler)

 

Balıkesir deplasmanlı amatör kümede ligin ilk haftası bölge ekiplerimiz adına kötü başladı.

Eti, Susurluk’ta, Manyas, Havran’da,  Gönen ve Edincik ise kendi evlerinde yenilgi almaktan kurtulamadılar.

Bandırma sanayi araneda ligin iki yeni ekibi Balıkesir Karabeylerspor ile Edincikspor karşılaşmasını konuk ekip Karabeyler 1-2 kazandı.

İlk yarı rüzgâr avantajı ile oynayan konuk ekip oldu. Karabeyler bu avantajı iyi kullanacağını tahmin ederek uzun toplarla Edincik kalesinde gol ararken, tuzağa kendisi düştü ve Edincik, sağ kanattan girdiği rakip kale önünde Hüseyin’in ortasını iyi takip eden Janberk, defansın üzerine sıçrayarak vurduğu kafa şutunda top kaleci Yağız’ın elleri üzerinden ağlarla buluştu 1-0.

Edincik’in beklenmeyen golü maça denge getirdi. Konuk edip demorolize olurken Edincikspor rahat oyunu ile rakibine üstünlük sağladı.

Karşılaşma iki ekibin karşılıklı atakları ve kalecilerin gününde olması nefis kurtarış sahneleri ile geçerken 41. Dakikada Edincik defansının hatası Karabeyler golcüsü Raşit’in, kaleci Fatih ile karşı karşıya kalmasına neden oldu.

Raşit’in kısa mesafeden plasesi Edincik ağları ile buluşurken karşılaşmanın ilk 45 dakikası 1-1 sona erdi.

Edincik gollü eşitlik ve rüzgârla birlikte çıktığı 2. Devrede umduğunu bulamadı.

Top yerine kendisini koşturan Edincik özellikle savunma katında gedik verdi.

Karabeyler’in süratli uç adamları Raşit ve Gökhan uzun toplarla defansın arkasına sızmayı başarınca da rakip takımın 2. Golü geldi.

70. dakikada kale önünde topla buluşan Gökhan affetmedi ve Karabeyler yeni yükseldiği süper amatör ligde ve deplasmanda Edincikspor’u 1-2 yenerek lige 3 puanla başlayan taraf oldu.

 

 

 

 



Ferudun SARIGÜL
19.09.2014 08:42:04
Edinciksporun ilk kuruluş yılında futbola başladım ve kısa süre futbolculuk hayatımda çok güzel anılarım oldu renklerini zeytinin siyah ı ile yapragının yeşilinden almıştır.Fotoğrafları görünce eski günleri hatırladım ve çok mutlu oldum.Eskiden olduğu gibi seyirci tribünleri doldurmuş keşke bende olabilsem, inşallah en kısa zamanda olurum.Edincikspora başarılar diliyorum.

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı