Edincikspor Ankara yolcusu

Edincikspor Ankara yolcusu

Edincikspor, altyapı ve tesislerin kazanımı için Öztaylan'a gidiyor.

Bandırma’da Etispor’dan sonra Süper Lig’in 2. Temsilcisi Edincikspor yeni sezonla birlikte kurumsal kimliğini standartta oturtmak adına tesisleşme mücadelesini Ankara’ya taşıyor.

Lojmanları devri gerçekleşti

Edincikspor As Başkanı Yakup Ataş, Edincikspor’un kurumsallaşma programı içinde Futbol sahası, Çok amaçlı Düğün salonu ve Kulüp lojmanları noktasında önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi.

As Başkan Ataş, ‘’Mal Müdürlüğü ile yapılan protokol soncu Futbol sahası ve Düğün salonu kompleksi bünyesinde bulunan 6 daireli Sağlık Ocağı Lojmanının kulüp adına tahsisini sağladık, Önümüzdeki günler tesisin restorasyonunu tamamlayarak Edincikspor futbolcularının barınma ve ikmal sorununu halletmiş olacağız, Bu noktada bize büyük destek veren Milletvekilimiz Sayın Mehmet Cemal Öztaylan’dan futbol alanının standart ölçülerde sentetik çim saha yapılması konusunda desteğini almak üzere Ankara’ya gidiyoruz.’’ Dedi.

Ataş, Edincik gibi geçmişi tarihi dokuyla dolu bir serhat diyarının sportif anlamda beklentilerinin karşılanması, gençlerinin kahve ve meyhane köşelerinden spor alanlarına çekilmesi, sağlıklı nesillerin kazanılması yanı sıra çağın vebası olarak gösterilen uyuşturucu ile mücadelede de en doğru yöntem olduğunu söyledi.

Ataş, Edincik’in kendine özgü otantik yapısını bozmadan belli bir zaman içinde gençleri sporu sevdirecek tüm kategorilerde faaliyet göstermek istediklerini söyledi.

Ataş, Sportif mücadelelerin en önemli arterini tesisleşmenin oluşturduğunu, şu anda ilk hedef lojman, stat ve Düğün salonu kompleksini hayata geçirmenin ardından, Atletizm, Yüzme, Dalgıçlık, Basketbol, Voleybol gibi mahalle gençliğinde yaratıcı dehaların var olduğu her dal kendileri için faaliyet alanı olacağını söyledi.

Ataş, özellikle denizi olan kentlerde deniz ile bütünleşen spor dallarının yapılmayışını büyük bir eksiklik olarak gördüklerini, ilerideki günlerde Edincik mahallesinde Eğitim Öğretim yapan ilk, orta ve liselerde sportif ar-ge çalışması yaparak gençlerin spor tercihlerini belirleyerek yol haritası çizmeyi düşündüklerini söyledi.

Dün Edincik’te haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Edincikspor, Aptullah Erbay Başkanlığında tesis incelemesinde bulundu.

 

 

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false