Edincikspor çekildi.

Edincikspor çekildi.

Süper lig temsilcimiz Edincik ligden çekildi. Sanayi Talat Evren'in görevine son verdi. Paşaçiftlik Mustafa Türkay ile anlaştı.

Önceki sezon 1. Amatör kümede Şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e terfi eden Edincikspor yaşanan yönetim ve ekonomik kriz nedeni ile sezonun kalan bölümünde ligden çekilme kararı aldı.

Edincikspor Başkanı Aptullah Erbay, hazırlıksız yakalandıkları lig’de gerek teknik kadro, gerek yönetim, gerekse ekonomik anlamda yetersiz kaldıklarını bu nedenle camiaya daha fazla zarar vermemek adına ligden çekilme kararı aldıklarını söyledi.

SANAYİ  TALAT EVREN İLE YOLLARI AYIRDI

Amatör kümede sezon başında Sanayispor’un başına getirilen Talat Evren 9. Hafta Bandırma Sanayi stadında oynanan ve ilk 45 dakika sonunda çıkan olaylar nedeni ile tatil edilen Sanayispor- Hasanbeyspor karşılaşması ardından toplanan Sanayispor yönetimi Talat Evren’le yolları ayırdı.

PAŞAÇİFTLİKSPOR MUSTAFA TÜRKAY İLE ANLAŞTI

 1.Amatör kümenin yeni ekibi Paşaçiftlikspor Mustafa Türkay ile anlaştı. Tecrübeli çalıştırıcı çıktığı ilk karşılaşmada Paşaçiftlikspor’un Ocaklar karşısında 1-0 galip gelmesi ile beklenen motivasyonun sağlandığı gözlendi.  

 



amatör
10.12.2014 22:55:32
Sanayispor başkanı ile bu sanayispor dan birşey olmaz.

ahmet çıtak
12.12.2014 14:19:47
Abdullah abi sende biliyosun bir şey olmayacağını Edincik spora Bandırma Belediyesinden ne akp den destek gelmedi seneye göreceğiz bakalım

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı