Edincikspor, dolu dizgin

Edincikspor, dolu dizgin

Lider Edincikspor Ocaklarspor'u deplasmanda 4-1'lik sonuçla devirdi




Ocaklarspor 1 Edincikspor 4

STAT:
Ocaklar


HAKEMLER: Memduh Helvacıoğlu(3)-Ramazan Kızıl(3)-Kadir Devrim(3)

OCAKLARSPOR: Barış(2)-Tayfun(2)-Anıl(2)-Murat(2)-Caner(2)-Hüseyin(2)-Sercan(2)-Emir(2)-Mehmet(2)-Hakan(2)-Hüseyin(2)

EDİNCİKSPOR: Ali(3)-Murat(3)-Aydın(3)-Tamer(3)-Hakan(3)-Okan(3)-Yakup(3)-Raif(3)-Seçkin(3)(Kürşat(3)-Serdar(4)-Gökhan(3)

GOLLER: Dk.28-47-75(Serdar), dk.34(Mehmet), dk.87(Kürşat)



Balıkesir Bölgesi, Marmara Grubu 1. Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Edincikspor, Ocaklar'da, Ocaklarspor'u 4-1'lik sonuçla devirerek, mutlu sona bir adım daha yaklaştı.

Antrenörlüğünü Orhan Dalcı'nın yaptığı Edincikspor, 28. dakikada Serdar'ın ayağından kazandığı golle öne geçti: 0-1

Ev sahibi Ocaklarspor, bu gole 34. dakikada Mehmet'in ayağından kazandığı golle yanıt verince ilk 45 dakika, 1-1 kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Edincikspor'un golleri de arka arkaya gelmeye başladı. 47 ve 75. dakikalarda Serdar, 87. dakikada ise Kürşat ile Ocaklarspor ağları havalandıran Edincikspor, maçtan üç puanla ayrılmayı başardı.

Karşılaşmayı, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak ve Edincik Belediye Başkan Vekili Raif Sevinç de izledi.

Tayfunspor'un da Kızıksaspor deplasmanından 4-1'lik sonuçla, üç puanla dönmesiyle lider Edincikspor ile ikinci sıradaki Gönen takımı Tayfunspor arasındaki iki puanlık fark sürdü.




Lider Edincikspor`un Ocaklar`daki karşılamasını Belediye başkanlarıda yakından izledi.Ocaklar Belediye başkanı Hüseyin Durak`ın ev sahipliğinde Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı ile başkan vekili Raif Sevinç 4-1 lik spor karşısında Edincik`e mutlu dönen taraf oldu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı