Edincikspor Kulübü atletizme kucak açtı

Edincikspor Kulübü atletizme kucak açtı

Edincikspor Kulübü, atletizme sahip çıkıyor.

Edincikspor’un kız ve erkek öğrencilerinden oluşan atletleri, Bandırma 600 Evler sahasında çalışmalarını, bir yıldan beri Bandırma’da bulunan Milli Takım atletizm ve pentatlon antrenörü Mehmet Yıldırım’ın gözetiminde sürdürüyor. Eski atletlerden olup, ülkemizi 7 kez yurt dışında temsil eden, 4 ilimizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulunan Yıldırım, “Bandırma’da atletizme çok yetenekli çocuklarımız var. Bandırma’dan çok başarılı atletler çıkacağına inanıyorum” dedi.

Edincikspor Kulübü Başkanı Hakkı Zakir İpek, futboldan sonra atletizmde de gençlere kucak açmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, “Her şeyden önce 100’ün üstünde çocuğumuza spor yaptırmanın mutluluğu içindeyiz” diye konuştu.

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ise gençleri spora yöneltmek için büyük çaba harcadıklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

“200’ü aşan gencimize haftanın altı spor yaptırıyoruz. Yalnız atletizm değil, yüksek atlama, cirit ve gülle atma gibi sporları destekliyoruz. Şimdi de sırada eskrim sporu var. Bu çalışmalarımıza kaymakamımız, belediye başkanımız, Kültür ve Eğitim Vakfı(KEV), Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı ve EnerjiSA da büyük destek veriyor.”

Elüstü, 20 Mart 2021 Cumartesi günü General Balcı Çamlığı’nda, saat 13.00’te başlayacak kros yarışmaları hakkında da şu bilgiyi verdi:

“Atletizm Federasyonumuzun, ‘Atletizmi Geliştirme Projesi’ kapsamında düzenleyeceği kros yarışması, 20 Mart 2021 Cumartesi günü 7 ilin yanı sıra ilçe olarak da yalnız Bandırma’da kros yarışmaları yapılacak. Kros şampiyonasına geniş bir katılım olacağını tahmin ediyoruz.”   ÖNDER BALIKÇI



Nuray Elustu
19.03.2021 12:53:23
Yolunuz açık basarilariniz daim olsun inşallah

Anahtar Kelimeler: Edincikspor Kulübü atletizme kucak
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false