Edincikspor, şampiyonluğa kilitlendi

Edincikspor, şampiyonluğa kilitlendi

Edincikspor Kulübü Başkanı Halil Alak: Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek”


____________________________________ Önder BALIKÇI

Balıkesir Bölgesi Marmara Grubu 1. Amatör Lig'de liderliğe yükselen Edincikspor, Süper Ligi hedefliyor. Geçtiğimiz hafta, Gönen'de Tayfunspor'u 2-0'lık sonuçla devirerek, 25 puanla liderliğe yükselen Edincikspor'un Kulüp Başkanı Halil Alak, şunları söyledi:

Geçtiğimiz haftaya lider olarak giren Tayfunspor ile Gönen'de oynadığımız maçı net bir sonuçla kazanarak, liderliği, bu takımdan devraldık. Şimdi biz, 25 puanla liderlik koltuğunda otururken, ikici sırada 23 puanlı Tayfunspor, üçüncü sırada ise 22 puana sahip Hasanbeyspor yer alıyor. Bundan sonra kalan beş maçımızda da başarılı sonuçlar alarak, şampiyonluğu kucaklayıp, Balıkesir Bölgesi Süper Ligi'ne yükselmek istiyoruz. Pazar günü, deplasmanda Manyasspor ile oynayacağımız maçtan da üç puanla dönmeyi amaçlıyoruz. Edincikspor'u, eski yıllardaki parlak günlerine döndürmek amacıyla yönetim kurulunda görev yapan Ahmet Obuz, Adnan Akbaş, Çinge Köyü Muhtarı Nazmi Demir, Metin Ay, Mehmet Samancılı ve Basri Şanda ile birlikte, özveriyle büyük bir çaba harcıyoruz. Şu anda, Orhan Dalcı'nın antrenörlüğündeki takımızın, 25-30 futbolcudan oluşan derin bir kadrosu bulunuyor. Kadromuzu, Edincikli gençleri, dışarıdan 9 yeni oyuncuyla takviye ederek, güçlendirdik.”

Edincikspor'un, haftanın üç günü, gece çalışmaları için de ışıklandırılan sahalarında düzenli olarak antrenman yaptığına dikkati çeken Alak, şöyle konuştu:

Takımımızın başarısı için başarılı sonuçlarda prim sistemi uyguluyoruz. hedefimiz Bu yıl, Süper Lig'e yükselmektir, Edincikspor'a maddi-mânevi her çeşit desteği verenlere, başta Belediye Başkanımız Mehmet Yağcı olmak üzere yürekten teşekkür ediyorum.”







fikri
24.01.2012 08:09:34
Bölgemizde sosyal hayat çok kısır bu yüzden tek eğlencemiz süperlig maçları sağolsun siyasiler çıkarları yüüznden onuda buladılar kaldı elimizde bir Bandırmanın Şampiyonluğu Ve Edincik imizin Şampiyonluğu bu yolda bizleri mutlu edin başka sporculara sonrada idarecilere çok teşekür ederiz

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli