Edincikspor’da heyecanlı bekleyiş

Edincikspor’da heyecanlı bekleyiş

Yeşil siyahlı ekip 23 kişilik kadro ile sezon hazırlıklarına başladı.

Yeşil siyahlı ekip 23 kişilik kadro ile sezon hazırlıklarına başladı.

Rengini Zeytin’in yeşil ve siyahından alan Edincikspor yaşadığı olumsuzlukları geçmişte bırakarak yeni sezona hızlı bir tempo çalışması ile start verdi.

Yönetimi Hakkı Zakir İpek’ten devir alan Ercan Demirbilek içe dönük bir yapılanma ile mahalle gençlerinden oluşan 23 oyuncunun lisansını vize ettirerek çalışmalara start verdi.

Çağlar Çalı’nın çalıştırıcılığını üstlendiği Edincikspor bu akşam kendi tesislerinde ilk idmanını yaptı.

Yönetim kurulu Başkanı Ercan Demirbilek, yönetim kurulu üyeleri Nuri Tufan, Orhan Gündoğan, Recep Efe Cura, Kadri Gürses ve Mehmet Şükrü Karpuz’un da izlediği ilk çalışmada yeşil siyahlı ekip umut verdi.

4-5 Mart’ta başlaması planlanan ancak yaşanan deprem afeti dolayısı ile ileri bir tarihe alınan, ancak henüz fikstür belirlenmeyen 2. Amatör küme’nin istikrarlı ekibi Edincikspor programlı çalışmaları yanı sıra Çarşamba akşamı Etimaden sahasında U-19 Etispor ile bir hazırlık müsabakası yapacak.

Edincikspor Marmara 2. Amatör küme'de Bostancıspor, Çınarlıgücüspor, Üzümlüspor, Gündoğan Çeltikspor, Havutçaspor ve Ocaklarspor ile mücadele edecek.

Paşaçiftllikspor’dan,  Kaleci Sedat Şahin, sağbek Uğur Bostan, orta sağ Nazım Ortafidan, sağ açık Hüseyin Gökalp, orta sağ Celal Durmuş, forvet Kenan Döner, Sanayispor’dan, Forvet Murat Filiz, Solaçık Bilal Çetin, Stoper Mutlu Öztürk,  Misakçaspor’dan  sağbek Meriç Kabadayı, Yüzüncü yıldan solbek  Furkan Mutlu, Stoper Mert Demir, Önlibero Hasan Bıyıkoğlu  Sağbek Uğur Kaşıkoğlu, Stoper Ramazan, sağbek Mikail Güldaş,  orta sağ Gökay Bildibay, stoper Levent Bozdağ, stoper Doğan Yılmaz, forvet Ömer Hızlı'yı renklerine kattı. 



Anahtar Kelimeler: Edincikspor’ heyecanlı bekleyiş
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı