Edincikspor`dan bir yıldız kaydı.

Edincikspor`dan bir yıldız kaydı.

Orta alan oyuncusu Mahmut Çakıcı son maçına kaptan olarak çıktı. Çelikspor galibiyeti ardından vatani görevine gitmek üzere takım arkadaşlarıyla vedalaştı.


Edincikspor`un orta alan oyuncusu Mahmut Çakıcı vatani görevini ifa etmek üzere takım arkadaşlarına veda etti.

Geçtiğimiz sezon Etispor`dan Edincikspor`a gelen Mahmut Çakıcı Kaptan olarak çıktığı Çelikspor karşılaşması ardından takım arkadaşları ile vedalaştı.
Kayseri Hava tugayına teslim olarak vatani görvini ifa edecek olan Mahmut Çakıcı, Kaptan olarak çıktığı karşılaşmada 90 dakika mücadele verdi.
90 dakika sonunda takım arkadaşları tarafından altı okka yapılarak saha ortasında ``En büyük asker, Bizim asker sloganı atan Edinciksporlular`` Asker olarak takımdan ayrılan arkadaşlarına güzel bir sürpriz yapmış oldular.

Bir yıl gibi kısa bir süre formasını terlettiği Edincikspor`dan vatan borcu nedeni ile ayrılan Mahmut Çakıcı bir sezonluk takım arkadaşları arasındaki arkadaşlık duygusunu hiçbir zaman unutmuyacağını belirterek, En çok 1.amatör küme şampiyonluk kupasını kaldıramayışından üzüleceğini söyledi.

Mahmut Çakıcı ``Edincikspor`u Edincikspor yapan bu arkadaşlık duygusu, Dileğim şampiyon olduktan sonra Süper
amatörde de bu duyguyu devam ettirmeleridir.`` dedi.









fikri
19.02.2012 22:31:00
Mahmut Edincik sporumuzun olası şampiyonluğunda büyük katkısı vardır.Orta sahadaki can siperane mücadelesi ve centilmenliği ile Biz Edinciklelerin kalbinde taht kurdu hayırlı teskereler güzel insan görüşmek üzere

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı