Edincikspor`dan görkemli sezon açılışı

Edincikspor`dan görkemli sezon açılışı

Süper lig`in yeni ekibi Edincikspor, yükselişini sürdürmekte kararlı







Süper lig`in yeni ekibi Edincikspor, yükselişini sürdürmekte kararlı

Edincikspor bugün gerçekleştirdiği açılış töreni ile yeniden eski günlerine dönme sinyali verdi.

Yeşil Siyahlı ekibin son yıllarda 2.küme, 1 küme ve Süper lig`e yükselme noktasında gösterilen kararlılık, bu sezon mücadele edeceği süper lig`de de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Edincikspor bugün kendi tesislerinde gerçekleştirdiği açılışında bir yeniliğe daha imza atarak yardımcı antrenör Enver Kaşıkoğlu nezaretinde sahaya çıkan genç takım Edincikspor`un geleceği adına teminattı.

Yeniden dizayn edilen Edincikspor sahasında gerçekleştirlen açılış töreninde ilk konuşması Başkan Nazmi Demir yaptı.

Demir konum ve kapasiye olarak bir çok ilçeden büyük Edincik`in sportif anlamda da geçmişini aradığını belirterek yönetim anlamında Edincikspor`un futbol ordusuna yeni şöhretler kazandırma noktasında ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı ise yakın tarihlerde elde edilen başarıların tesadüf olmadığını Edincikspor için ne gerekiyorsa yapılması konusunda ellerinin hep taşın altında olacağı sözünü verdi.

Açılışta hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan`da Edincikspor`un açılışında yaptığı konuşmada Edincikspor`un geçmişten günümüze sağlıklı spor altyapısı olan nice şöhretler yetiştirmiş bir belde olduğunu, bundan sonra da bu özelliğini devam ettirmemesi için hiçbir nedenin bulunmadığını söyledi.

Demirhan Edincikspor`a gereken her türlü katkı ve desteğin devam edeceğinden şüphesi olmadığını vurgulayarak takıma hitaben ``Teterki siz Edincik adına onurlu mücadelenizden taviz vermeyiz.`` dedi.

Edincikspor Teknik Direktörü Hasan Demir ise Edincikspor`un başarısındaki ön koşulun kendi saha ve seyircisi önünde oynamasından geçtiğini belirterek ``Sahamız tamamlanana kadar bir kaç maç Bandırma da oynamak durumunda kalacağız, Sizlerden ricam bu maçlara olan katılımınızın yüksek olmasıdır.`` dedi.

Edincikspor`da daha sonra takıma yeni alınan futbolcular tanıtıldı, geçen yıl şampiyonlukta katkısı bulunan futbolculara bir kez daha teşekkür edildi.

Kurban kesiminin ardından sahaya çıkan Edincikspor antrenman çalışmalarını sürdürdü.








Edincikli
23.09.2012 08:21:38
Sayın iktidar parti vekilleri ve temsilcileri Edincik spor 25 yıl aradan sonra süper amatöre çıkıyor ve sahamız uygun değil diye maçlarımız Bandırma`ya veriliyor ve siz de buna seyirci kalıyorsunuz Edincikteherkes herşeyin farkında siz nasıl oy isteyeceksiniz bütün spor yatırımlarının Körfez`e kaydığını bilmiyormuyuz sanıyorsunuz her maçta kulaklarınızı çınlatacağız unutmayın

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli