Edincik'te Balık evi

Edincik

Edincik'li ünlü Balıkçı, Mustafa Güngör pişirici lige terfi etti

Bölgenin en eski kasabalarından Edincik kendine özgü yapısını aşma noktasında yeni mekanların adresi oldu.

Bir zamanlar bağı, bahçesi zeytini ve hayvancılığı ile tanınıp, bir çok kimsenin kırmızı et tüketiminde tek geçtiği Edincik bu günlerde yeni mekanlarla hizmet sektöründe ivme kazandı. Bu kapsamda Edincik'in ünlü balıkçısı Mustafa Güngör'de kendi olanakları ile yakaladığı balıklarını tabla satışından, balık evi pişiriciliğine taşıdı.

Balıkçı Mustafa "Güngör balıkçılık" adını verdiği tazgah satışlarını, konsept'e uygun otantik bir mekan ve ızgara ile arzu eden müşterilerine ızgara balık satışlarına başlaması sadece Edincik değil, Bandırma'lı dostlarınında ilgisini çekti.

Önceki gün Başkan Dr. Selim Panç başkanlığında Edincik ziyareti gerçekleştiren CHP ilçe teşkilatı, "Güngör Balık evi" nin lezzet durağına park etti.

CHP Başkanı Dr. Selim Panç, Balıkçı Mustafa Güngör ve ailesine  "Hayırlı olsun" dileklerinde bulunmanın yanı sıra, son günlerin gündemi Salya+Balık bilinmezine de açıklık getirdi.

Başkan Dr. Selim Panç, Salya-Müsilaj'ın Balık tüketimine etkisi olmadığı bilimsel olarak kanıtlandığını, insanın doğasında balık tüketiminin önemine değindi.



Anahtar Kelimeler: Edincik' Balık
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı