Edincik'te halı saha hizmete girdi.

Edincik

Edincik'te sportif altyapı hareketine ivme katacak Santra Halı saha spor tesisleri hizmete girdi.

Sağlıklı yaşam kaynağı Edincikte her geçen gün artış kaydeden yeni konut ve sosyal tesis yapılanmasına bugün bir yenisi eklendi.

Bandırmaspor altyapısınında merkezi durumunda bulunan Edincik'te Bandırma Belediyesine ait halı saha, spor tesisleri yeniden düzenlenerek hizmete girdi.

Futbol dünyasının tanınmış isimlerinden Ercan Demirbilek tarafından A dan, Z ye yeniden dizayn edilerek hazırlanan SANTRA halı saha spor tesisi Başkan Av. Tolga Tosun tarafından hizmete girdi.

Kalabalık bir spor sever'in hazır bulunduğu Santra halı saha spor tesisine beraberinde CHP ilçe Başkanı Dr. Selim Panç, Belediye Meclis üyeleri Adem Yılmaz ve Aydın Yağar ile birlikte gelen Başkan Av. Tolga Tosun'u Edincik Muhtarı Kamil Eryılmaz, Edincikspor Başkanı Zakir Hakkı İpek karşıladı.

İşletmeci Ercan Demirbilik tarafından hiçbir masraftan kaçınılmaksızın sosyal yaşama katılan tesisin açılış kurdelasını Kesen Başkan Av. Tolga Tosun, Edincik'in beklentilerine yönelik çözüm çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü söyledi.

Başkan Tosun, Edincik'te yapımına başlanacak doğal gaz bağlama çalışmaları sonrası cadde ve sokakların yeniden düzenlenmesi, Edincik Pazar yeri projesi ve son olarak talep edilen Çamlık tepesi, yeniden düzenlenerek sosyal kullanıma sunulacak seyir tepesi yapılması için talebip meclise getirip, gelecek yılın programına almak istediklerini söyledi.

Santra, Halı Saha ve sosyal tesislerin açılış kurdelasını kesip, ilk penaltı ataışın yapan Başkan Av. Tolga Tosun işletmeci Ercan Demirbilek'i kutlarken yeni işinin bereketli olması temennisinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: Edincik' hizmete girdi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı