Edincik'te sıcak karşılama

Edincik

İyi Parti il Başkanı Özlem Ural, nezaket ziyaretinde bulunduğu Edincik'te vatandaşlarla sohbet etti.

İYİ Parti Balıkesir il Başkanı Özlem Ural, Partisinin genel Başkanı Meral Akşener'in işaret ettiği şekilde vatandaşın arasında olmaya çaba gösteriyor.

İyilerin İl Başkanı Özlem Ural, koltukta oturma yerine ilçe başkanlarının davetlisi olarak esnaf ve seçmenleri ziyaret etmek, onlarla sohbet edip dertlerini dinlemek adına başlattığı programını bugün Edincik'te sürdürdü.

Ural, Bandırma ilçe Başkanı Necmi Sert, Erdek İlçe Başkanı Arif Demir bazı il ve Bandırma teşkilat yöneticileri ile birlikte geldiği Edincik'te Muhtar Kamil Eryılmaz tarafından karşılandı.

İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural, Bandırma'dan önce Belediyelik olan ve buram buram tarih kokan Edincik'in Büyükşehir statüsü ile mahalleye dönüştürülüp, mülklerinin heba edilmesinin üzücü olduğunu söyledi.

Başkan Ural, özellikle Edincikli vatandaşların ataları tarafından aralarından topladıkları birikimlerle satın aldıkları mera'nın bugün el değiştirmiş olmasının Edincik'te hayvancılığın geleceğini tehdit ettiğini söyledi.

GELİŞMİŞLİK GÖSTERGESİ BU MU?

İyi Parti İl Başkanlığının Edincik'te yaptığı inceleme ve izlenimleri sonrası "Payitaht'tan günümüze uzanan geçmişi ile bilinen Edincik Osmanlıdan günümüze kadar hizmet veren belediyesi kapandı.

3 banka vardı bugün sadece ATM var onda da para yok, olsada vatandaşın çekecek parası yok.  

Postanesi var haftada  bir gün açık. Edincik'te hayvancılığın olmassa olmazı mera artık Edinciklilerin değil, 

Memleket gibi Edincik'te hasta, Edincik İYİ leşmesi gerekiyor." dedi.



Anahtar Kelimeler: Edincik' sıcak karşılama
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı