Edincik'te yılın sünneti

Edincik

Edincik Muhtarı Kamil & Pınar Eryılmaz çifti biricik evlatları Atahan'ın görkemli bir törenle sünnet ettirdi.

Kasabalık'tan, Beldeye, Beldelikten Mahalleye dönüşen 600 yıllık tarihi Osmanlı kasabası Edincik, Edincik olalı böyle düğün görmedi.

Beldelik kapatılması sonrası 5 muhtarlık'tan tek muhtarlığa düşürülen Edincik'te bir dönemlik Bandırma Belediye Meclisi üyeliği ardından Muhtar olan Kamil Eryılmaz 10 yaşına basan oğlu Atahan Eryılmaz için karıyere uygun bir sünnet cemiyeti hazırladı.

Pınar & Kamil Eryılmaz çifti, güzel kızları Sudenur'un da katkısı ile Edincik'teki evlerinde başlayan yemekli buluşma akşam Edincik altı, Samanyolu tesislerinde düzenlenen görkemli sünnet töreni ile devam etti.

Samanyolu'da Duha organizasyon tarafından hazırlanan bahçede seçkin konuklar tarafından gönderilen çiçekler dikkat çekti.

Pınar & Kamil Eryılmaz, Sudenur-Atahan Eryılmaz çekirdek aile tarafından karşılan dostlar arasında ise kimler yoktuki, Başta Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun olmak üzere, meclis üyeleri, Muhtarlar, iş ve siyaset  dünyasının  önde gelen isimleri Eryılmazların ilk mürveti için Samanyolunda yerini aldı.



Anahtar Kelimeler: Edincik' yılın sünneti
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı