Edincik'ten girdi, Erdek, Ocaklar, Düzler, Tatlısu, Karşıyaka ve Bandırma'dan çıktı.

Edincik

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Erdek ve Bandırma'da çalışmalarda bulundu

22 Ağustos Pazartesi akşam saatlerinden parti Otobüsü ile Bandırma'da gelen memleket partisi Genel başkanı Muharrem İnce, Edincik'ten geldiği Erdek'te büyük ilgiyle karşılandı.

İnce, Erdek Cumhuriyet alanında yüzlerce seveni ile kucaklaşıp, resim çektirdikten sonra konaklıyacağı otele geçerek istirehate çekildi.

İnce, konakladığı otel'de sabah kahvaltısı ardından tekrar parti otobüsüne binerek önce Ocaklar'a ardından Düzler, Tatlısu ve Karşıyaka'da ziyeretlerde bulundu.

İnce, daha sonra partililer ile birlikte Bandırma'ya geldi ve Dutliman üzerinden Sahil Yenice'ye gitti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bandırma Manşet'e yaptığı açıklamada bugünkü hayat pahalılığının sebebinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olduğunu söyledi.

Memleket Partisi Genel başkanaı Muharrem İnce;Bugünkü hayat pahalılığının, dolayın 18 lira olmasının  sebebi Erdoğan'dır. Sokaklarda milyonlarca sığınmacının olmasının sebebi Erdoğan'dır. Kötü ekonominin sebebi Erdoğan'dır. Bütün sorunların sorumlulu Erdoğan'dır, Ama birde altılı masa var. Bu altılı masadan da Türkiye'ye umut olmaz, çözüm olmaz. Bunlar bir birlerine çelme takmak için gelmişler. bir masada oturuyorlar, kadınların altın günleri gibi, sohbet ediyorlar, asıl konuya girmiyorlar.. Çünkü Türkiye'nin meselelerini konuşmuyorlar, çay kahve içiyorlar, birde çeyrek altın taksalar bir birlerine daha iyi.  Memleketin meselelerini konuşmuyorlar. Türkiye'nin sorunları üzerine kafa yormuyorlar. Bunlar şeytan taşlamaktan tavaf etmeye zamanları yok... Onun için bizim sloganımız ne Cumhur, ne millet .. Tek yol Memleket. diyoruz."



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı