Edip Ağa yanlışa müdahale etti.

Edip Ağa yanlışa müdahale etti.

Kavala Çeşmesi 24 Saatlik rötardan sonra tapası sökülerek suyu verildi.

Düzlerde meydana gelen olumsuzlukta 50 yıldır vatandaşa hizmet veren hayratı-sebil Kavala Sokak çeşmesi Baski elemanları tarafından sayacı bulunmadığı için tapa vurularak kapatılmıştı.

Gazetemiz Manşet’te çıkan haber üzerine konuya duyarlılık gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Baski genel müdürüne verdiği talimatla Düzler Kavala çeşmesi vatandaşa hizmete devam etmeye başladı.

24 saatlik rötardan sonra yeniden suyu bağlanan Kavala Çeşmesi Mahalle halkı tarafından gelin gibi süslendi.

Mahalle Muhtarı İsmail Çınar, çeşmenin kapatılması ile yaşanan sıkıntının nedenli had safhada olduğunu herkesin gördüğünü, Çeşmenin suyunun bağlanması ile adeta Bayram edildiğini söyledi.

Muhtar Çınar, ‘’450 hane vatandaşın yaşadığı Düzler Mahallesine vatandaşa hizmet veren Kavala çeşmesinin 24 saat kapalı kalması bizim için ne kadar önemli olduğunun anlaşılmasına neden oldu.’’

 ‘’Kavala Çeşmesinin suyunun bugün görevli Baski elemanları tarafından bağlanması adeta bayram sevinci yaşanmasına neden oldu.’’ Dedi.

Muhtar İsmail Çınar, Kavala çeşmesinin suyunun akıtılmasında katkısı olan herkese teşekkür ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a özel ihtimam gösterdi.

Çınar, ‘’Vatandaşlarımız, yöneticilerimizden adil ve adaletli olmasını bekliyor, Düzlerde yapılan yanlışa müdahale ederek suyun akmasını sağlayan Sayın Ahmet Edip Uğur’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz.’’ Dedi.

 

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı