Edirne´den destek geldi.

Edirne´den destek geldi.

Bandırmalı kadın muhtarın projesine Edirne´den destek geldi.

Haydarçavuş Mahalle Muhtarı ve Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, ?Kamu, STK işbirliği ? projesi kapsamında Çanakkale´de düzenlenen çalıştaya ve seminerlere katıldı.

/resimler/2018-9/27/1336301738617.jpg

Proje konusunda bilgi veren Hancıoğlu ? Çanakkale´de yapılan projeye Edirne, Kırklareli ve Balıkesir´in il ve ilçelerinde aktif faaliyet gösteren dernekler katıldı. Ben de burada geçtiğimiz aylarda Bandırma ve Türkiye´de ses getiren ?Kadın Muhtarlar Akademisinin´ tanıtımını yaptım. Buradaki seminerlerde İçişleri Bakanlığı´ndan tek proje alanın bizim derneğimiz olduğunu gördüm. Bu konuda Bandırma olarak fark yaratmamız diğer katılımcıların da ilgisini çekti. Bandırma´da kadına yönelik eğitim faaliyetlerimiz Muhtarlar Derneği olarak devam edecek. Bandırma´dan bu proje sayesinden şuana kadar 5 kadınımız yerel seçimlerde muhtar adayı olacağını açıkladı. İnanıyorum ki, yerel seçimlerde biz kadınları gururlandıran bir tablo ortaya çıkacak? dedi.

Bandırma´da yapılan projenin Edirne Valiliğinin dikkatini çektiğini anlatan Hancıoğlu, ? Kadın Muhtarlar Akademisi projesinin 2´ncisini Edirne´de yapmak için anlaşma sağladık. Amacımız bu projeyi daha da yaygınlaştırarak Türkiye´deki, her bir kadının yaşamına dokunmak.? diye konuştu.

/resimler/2018-9/27/1337197364782.jpg



Anahtar Kelimeler: Edirne destek geldi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı