EDREMİT DSP´YE YENİ YÖNETİM

EDREMİT DSP´YE YENİ YÖNETİM

DSP Edremit İlçe Başkanı Mehmet Görk, DSP´in ?Ak Güvercini´ Türk toplumuna, bölgemize tekrar barışı, huzuru ve siyasete güveni getireceğini belirtti.

 

DSP Genel Merkezi Balıkesir´in Edremit İlçesi DSP İlçe Yönetim Kurulu´na yeni atama yaptı. DSP Edremit İlçe Başkanı Mehmet Görk, DSP´in ?Ak Güvercini´ Türk toplumuna, bölgemize tekrar barışı, huzuru ve siyasete güveni getireceğini belirtti.

/resimler/2016-5/20/0042304174763.jpg

Edremit İlçesi DSP İlçe Başkanlığı görevine getirilen ve ilk toplantısını ilçe merkezinde gerçekleştiren Mehmet Görk, Geçmişte DSP ülkemizin en zor günlerinde halkımızın güvenini kazanıp, iktidar olduğunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ´Yurtta Sulh, Cihanda Sulh´ sözüne sadık kalarak bölgemizde ülkemizi ve komşularımızı emperyalist güçlere karşı korumuş ve savunmuş bir parti olduğunu vurguladı.

DSP´nin yeni yönetimi ile birlikte görev almaktan büyük onur duyduğunu ve ülkemizin umudu olan DSP´in ?Ak Güvercinin´ ulusal birlik için Türk toplumuna, bölgemize tekrar barışı, huzuru ve siyasette güveni getireceğini belirten Başkan Görk, DSP´nin eskiden olduğu gibi bu günde sosyal adaletin, hakça düzenin, barışın, emeğin ve umudun partisi olduğunu söyledi.

DSP Genel Merkezi tarafından Balıkesir´in Edremit İlçesi DSP İlçe Yönetim Kurulu´na yeni atanan İlçe Yönetim Kurulunun çoğunluğu bayanlardan oluştu.

Mehmet Görk başkanlığında İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ise Şule Temel, Sema Avar, Hüseyin Kadıoğlu, Hacı Mehmet Koç, Metin Özyurt, Mehmet Duman, Abdullah Ergün, Ali Karakoyun, Necdet Erdi, Hasan Ateş, Ayşin Şavk, Aynur Salı, Nihal Evin, Müşerref Verensoy, Mükerren Erbabacan, Rükiye Kurtoğlu, Nilgün Obus, Atiye İşler ve Hatice Karabulut´tan oluştu.



Anahtar Kelimeler: EDREMİT YENİ YÖNETİM
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false