Edremit Belediyespor Kulübü Zor Durumda

Edremit Belediyespor Kulübü Zor Durumda

Yönetim kurulu geçtiğimiz hafta istifa eden Balıkesir`in Edremit Belediyespor Kulübü`nün başkanı Selami Küçük, basın toplantısı düzenleyerek, son kez çağrıda bulundu.

Yönetim kurulu geçtiğimiz hafta istifa eden, Edremit Belediyespor Kulübü`nün başkanı Selami Küçük, basın toplantısı düzenleyerek, son kez çağrıda bulundu.

Maddi sıkıntı içinde olan ve yönetim kurulunun istifasından sonra gerçekleştirilecek olan kongrede yönetime talip çıkmayan Edremit Belediyespor Kulübü`nün Başkanı Selami Küçük, kulüp binasında basın toplantısı gerçekleştirerek, kulübün içinde bulunduğu durumu anlattı.

Bölgedeki Belediye Başkanları ile iş adamlarına seslenen Küçük, "Ben, istifa etmiş bir yönetimin Başkanıyım. Konğreye gideceğimiz için kendimde söz hakkı buluyorum. Konğre 2 Ağustos`a ertelendi. Fatih Çağlar`ı, tüm siyasi parti başkanlarını, iş adamlarını toplayıp bir yemekte buluşmak, burada alınacak olan kararlar doğrultusunda hareket etmek düşüncesindeydik. Bu kulüp senelerdir maddi sıkıntı içinde mücadele veriyor. Yönetim, kendi arasında kulüp için bir fikir ayrılından dolayı istifa etti. 25 bin TL`lik bir ihtiyaç durumu oldu. Edremit Ticaret Odası, Altınoluk, Güreve Zeytinli Belediyeleri bir yönetim listesi ile talip olacaklardı. 25 bin TL`nin ilk etapta ödenmesi gerektiğini söyledik. Durumu öğrenen Jeotermal A.Ş.`nin müdürü bu parayı ödemiş. Tabi ki para, geri ödeme taahhüdü ile ödenmiş. Şu ana kadar yönetime talip bir liste çıkmış değil. Bölgemizde 6 tane Belediye Başkanı var ve Beldeler kapatıldığında büyük bir şehrin kulübü olacağız. 6 Belediye Başkanı bu kulübe sahip çıkamıyorsa söz bitmiş demektir. Bu ilçe bu kadar duyarsız mı? Bu kulüp hepimizin. Biz risk aldık ve imkanlar dahilinde yönetimde büyük işler yaptık. Neden herkes uzak duruyor anlam veremiyoruz. Ya bir yerde arıza var, yada bu işte bir art niyet var. Bu gidişle Edremit Belediyespor kayyuma teslim edilecek. Kayyuma bırakacağımıza taraftarlara veririz, onlar yönetir kendi takımlarını. Hem de aslanlar gibi yönetirler. Böyle bir basiretsizlik olamaz. Çok üzgün durumdayız" dedi. 



hüseyin
1.08.2013 12:30:26
yahu kardeşim bir şeyi beceremiyecektiniz de neden bal ligine çıktınız o zaman...

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı