Edremit DSP`de konğre

Edremit DSP`de konğre

Edremit Demokratik Sol Parti (DSP) ilçe Başkanı Mehmet Görk, olağan parti kongresinde yeniden seçilerek güven tazeledi.


...


Edremit Demokratik Sol Parti (DSP) ilçe Başkanı Mehmet Görk, Edremit ilçesi olağan kongresinde Mehmet Görk ve yeni yönetimi güven tazeledi.

Mehmet Görk,  DSP'ye en büyük darbeyi patronların desteği ile yaygın basın vurdu. 4. ncü güç olan medya bu gün ülkemizi 2 partili sisteme zorluyor” dedi



Edremit Demokratik Sol Parti (DSP) ilçe Başkanı Mehmet Görk, Edremit ilçe Merkezinde 109 delege salt çoğunlunun katıldığı seçimde olağan kongresini yaptı ve Başkan Mehmet Görk ve yeni ilçe yönetim kurulu ile birlikte İl Kongre Üyeleri güven tazeledi.

İhanetlere uğradık, içimizden vurulduk, arkamızdan hançerlendik. Ama hiçbir zaman doğru bildiğimiz ve inandığımız ‘Hak Yolundan' dönmedik, halkımıza ve devletimize ihanet etmedik” diyen ve seçime katılan delegelere teşekkür eden Edremit DSP ilçe Başkanı Mehmet Görk, 12 yıldır anayasal hakkı olan seçim yardımını alamayan DSP'ye en büyük darbeyi patronların desteği ile yaygın basın vurdu. 4. güç olan medya bu gün ülkemizi 2 partili sisteme zorlamaktadır. Atatürk'ün 85 yıl önce Gençliğe Hitabesinin her kelimesi bu gün tecelli etmiştir. Bu gün halkımız alternatif aramaktadır ve alternatif DSP'dir” dedi.

Büyük devlet adamı Karaoğlan Ecevit ve Gazi Mustafa Kemal Paşa adına herkesi Ulusalcı, Atatürkçü, Halkçı ve paylaşımcı DSP'de birleşmeye davet ediyorum” diyen Başkan Görk, İlçe seçimleri sonrası yepyeni genç, dinamik eğitimli bir DSP'nin iktidara hazırlandığını müjdeledi.



YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:

Hüseyin Kadıoğlu, Gönül Kale, Şule Temel Kanyılmaz, Atilla Verensoy, Metin Özyurt, Muzaffer Candan, Ali Karakoyun, Necdet Erdi, Filiz Alpatay ve Hasan Ateş.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER:

Kadir Baykan, Recep Aydın, Aynur Salı, Müşerref Verensoy, Abdullah Ergün, Pakize Şarlak, Süleyman Şartlan, Bülent Kanyılmaz, Ertan Ergün ve Hacı Mehmet Koç.

DSP İL KONGRE DELEGELERİ:

Şule Temel Kanyılmaz, Gönül Kale, Metin Özyurt, Atilla Verensoy, Muzaffer Candan, Necdet Erdi, Ali Karakoyun, Hasan Ateş, Hüseyin Kadıoğlu, Mehmet Görk, Aynur Salı, Rahime Dönmez, Nilgün Obuz, Müşerref Verensoy, Bülent Kanyılmaz, Abdullah Ergün, Ertan Ergün, İsmail Durmaz ve Süleyman Şartlan'dan oluştu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı