Edremit kaymakamlığı personel ilanı

Edremit kaymakamlığı personel ilanı




Edremit
Sosyal Yardım Vakfına insan ilişkilerinde başarılı vakıf çalışmalarının önemini bilen, Sosyal yardım konusunda duyarlı yapıda olan; 5510 sayılı Sosyal Sigorta Kanununu uyarınca belirsiz süreli sözleşmeli 3 adet Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi ve 1 adet Büro Görevlisi alınacaktır.
PERSONEL ALIMI İLANI
Vakfımıza insan ilişkilerinde başarılı vakıf çalışmalarının önemini bilen, Sosyal yardım konusunda duyarlı yapıda olan; 5510 sayılı Sosyal Sigorta Kanununu uyarınca belirsiz süreli sözleşmeli 3 adet Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi ve 1 adet Büro Görevlisi alınacaktır.
BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLARI
Ø  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
Ø  Başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.
Ø  Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
Ø  En az 4 yıllık Lisans eğitimini tamamlamış olmak
Ø  En son yapılan Kamu personeli Seçme Sınavında KPSS P3 türünden en az 60 puan almış olmak
Ø  Word – Excell vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek,
Ø  Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.
Ø  Kamu haklarından yoksun bulunmamak
Ø  Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile;  kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
Ø  Resmi dairelerde, kurum veya kuruluşlarda mecburi hizmet yükümlülüğü altında bulunmamak
Ø  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,
BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLARI
Ø  4 yıllık yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak (ihtiyaç durumuna göre mütevelli heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri tercih edilebilir.)
BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ
Ø  Başvuru esnasında kurumumuz tarafından alınan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.
Ø  Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.
Ø  KPSS P3 puan türü esasına göre en yüksek puandan başlamak üzere sıralanan adaylar sıralama listelerini 28/05/2012 tarihinde saat:14.00'de mülakata tabi tutulacaktır. Alınacak personel sayısının 3 katı (4*3 )=12 kişi KPSS P3 puan göre en yüksekten başlanarak sıralama yapılacak ve mülakata çağrılacaktır.
BAŞVURU İÇİN İSTENİLECEK BELGELER
Ø  Bitirdiği okul diploması veya okul çıkış belgesinin sureti
Ø  Nüfus Cüzdan fotokopisi
Ø  KPSS sınav sonuç belgesi
Ø  Adli Sicil kaydı
Ø  Bilgisayar sertifikası

NOT: İstenilen belgelerin suret veya fotokopileri ile başvuru yapılabilecek ancak asılları mülakat arasında ibraz edilecektir.
Müracaat Etmek İsteyenler:
http://www.sosyalyardimlar.gov.tr
adresinden personel alımları bölümündeki başvuru formunu doldurarak müracaat edebilirler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli