Edremit kaymakamlığı yabancı konukların akınına uğradı

Edremit kaymakamlığı yabancı konukların akınına uğradı

Avrupa Birliği Yaşam boyu öğrenme projesi” kapsamında Litvanya koordinatörlüğünde sanatın dili” eğitim çalışması çerçevesinde Özel Özcan ilköğretim Okulu'nun projedeki ortakları Türkiye ziyareti gerçekleştirdi.








Avrupa
Birliği Yaşam boyu öğrenme projesi” kapsamında Litvanya koordinatörlüğünde sanatın dili” eğitim çalışması çerçevesinde Özel Özcan ilköğretim Okulu'nun projedeki ortakları Türkiye ziyareti gerçekleştirdi.


Bir hafta süren ziyaret çerçevesinde Litvanya, Letonya, Polonya ve Romanya'dan 17 öğrenci ve 12 öğretmen Balıkesir'in Edremit ilçesinde hizmet veren Özel Özcan İlköğretim Okuluna konuk oldu.

Ziyaretin ilk gününde çevre gezisi yapan kafile Edremit kaymakamı Osman Tunç'u makamında ziyaret etti. Proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tunç, bu tür çalışmaların toplumları birbirine yaklaştırdığını ve geleceğin barış dolu dünyasının temellerini oluşturduğunu belirtti.

Kaymakam Osman Tunç, ayrıca Edremit'in zeytininden, denizinden, termali ve Kazdağının güzelliklerinden bahsederek misafirleri turist olarak ta beklediklerini söyledi.

Kaymakam Osman Tunç'a hediyelerini sunan heyete Osman Tunç da Edremit'in dünyaca ünlü zeytinyağından ve Edremit yazılı şapkalardan hediye etti.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı