Edremit korkuttu, Erdek dikkatli!

Edremit korkuttu, Erdek dikkatli!

ERDEK KUTLAMA PROGRAMINDA DEĞİŞİKLİK

Edremit’in düşman işgalinden kurtuluş töreninde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin(ÇYDD) düzenlediği  “Zincire vurulmuş bir kadının esaretten kurtarılışı” gösterisinin ardından Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal’ın merkeze çekilmesi aynı duruma düşmek istemeyen kaymakamlar arasında tedirginlik yarattı.

ERDEK KUTLAMA PROGRAMINDA DEĞİŞİKLİK

Buna bağlı şekilde Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un da 18 Eylül 2021 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Erdek’in düşman işgalinden kurtuluş töreni programında da değişikliklere gittiği öğrenildi. Bu değişiklikler arasında, yıllardır gerçekleştirilen avcılarla ilgili gösterinin yapılmaması da yer aldı. Atasoy’un, önceden, bu kurtuluş töreninde, Erdek’teki yerel bandoya bayramda gösteri yapma sözü verdiği halde Edremit’teki bayramın ardından yaşanan gelişmeler üzerine bu sözünden vazgeçip, boru-trampet takımından oluşan bu yerel bandonun bayrama katılmamasını istediği de bildirildi. Önceden verilen söz üzerine yeni tişörtlerini alan, boru ve trampetlerinin bakımlarını yapan yerel bando elemanları şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Erdek’in bu yılki kutlamalarına yıllardır olduğu gibi yine “Mehteran” ve Balıkesir Askeri Bandosu’nun katılmaları bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Edremit korkuttu Erdek dikkatli!
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu