Edremit te sağlıklı yaşam yürüyüşü

Edremit te sağlıklı yaşam yürüyüşü

Atatürk mahallesi 1.sağlıklı yaşam yürüyüşünü başlatıyor







Edremit ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından kurulan Atatürk Mahallesi'nin 1. nci Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” 6 Mayıs Pazar günü saat 11.00 de başlayacak.

Edremit ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından kurulan Atatürk Mahallesi'nin ilk muhtarı seçilen gazeteci İrfan Kolçak ilk icraatı Edremit Belediyesi ile birlikte Atatürk Mahallesi 1. nci Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” 6 Mayıs Pazar günü saat 11.00 de TOKİ Ticaret Merkezi önünden başlayacak. Mahallemizi Edremit'in en güzel ve en nezih bir mahallesi yapmak için söz verdik ve bu sözümüzü yerine getireceğiz. ‘Manzarası Olay, Çıkması Kolay' bir mahalle yapmak için uğraş vereceğiz. Geleneksel hale getireceğimiz Atatürk Mahallesi 1. nci Sağlıklı Yaşam Yürüyüşünü başlatıyoruz. Tüm Edremit halkını davet ediyor ve Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne katılımlarını bekliyoruz” diyen Atatürk Mahallesi Muhtarı İrfan Kolçak, Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü bir buçuk saatlik bir yürüyüş parkuru olacak. Bu yürüyüşte çeşitli yarışmalar yer alıyor ve yürüyüş sonu katılımcılara Pilav – Ayran ikram edileceğini açıkladı.                          Atatürk Mahallesi 1. nci Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” desteklerinden dolayı Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'a teşekkür eden Atatürk Mahalle Muhtarı İrfan Kolçak, yürüyüş programını açıkladı.

Atatürk Mahallesi 1. nci Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” Saat 10.30 da Atatürk Mahallesi TOKİ Ticaret Merkezinde toplanılacak. Saat 11.00 de Kule bölgesine hareket, Saat 11.30 da çiftlik bölgesinde dinlenme ve su molası verilecek. Saat 11.45 de Ciğertepe bölgesinden Edremit'i seyredilip,  Saat 12.15 de TOKİ Ticaret Merkezine dönüş başlayacak. Saat 13.00 de Çeşitli yarışmalardan, Halat Çekme, kaşıkta yumurta taşıma, çuval yarışı yapılacak ve yarışmayı kazanan yarışmacılara ödüllerin verilecek. Saat 13.30 da Pilav ayran ikramı sonrası 1. nci Sağlıklı Yaşam Yürüyüş programının sona ereceği açıklandı.



 

 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli