Edremit Voleybol Turnuvasında Kupa Tarımspor`un oldu

Edremit Voleybol Turnuvasında Kupa Tarımspor`un oldu

EDREMİT KAYMAKAMLIĞINCA DÜZENLENEN GELENEKSEL 3.VOLEYBOL TURNUVASI TARIMSPOR`UN ŞAMPİYONLUĞU İLE SONA ERDİ





Edremit ilçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi. Şampiyonluk Kupasını Edremit İlçe Tarım Voleybol Takımı kazandı ve Şampiyonluk kupasını Edremit Kaymakamı Osman Tunç'un elinden aldı.


Edremit ilçe Kaymakamlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Spor Bayramı etkinliği nedeniyle düzenlenen 3. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” Edremit Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakalar sonrası Edremit İlçe Tarım Voleybol Takımı finaldeki rakibi Türk Telekom Voleybol Takımı arasında oynanan final maçını 3–0 kazanıp kupayı müzesine götürdü.

Edremit'teki 13 kurumun takımı 3 gurupta mücadele verdiği 3. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”nda Türk Telekom Voleybol Takımı 2. oldu ve 75. Yüzyıl İlkoğretim Okulu Voleybol Takımı 3. ncü olurken 4. ncülük kupasını Özel Özcan Koleji Voleybol Takımı kazandı.

Bu sene yapılan Voleybol Turnuvasına kurumların daha hazırlıklı geldiğini ve 3. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”nda emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Osman Tunç, İlçemizde bu yıl 3.'sini düzenlediğimiz kurumlar arası voleybol turnuvalarımıza olan ilgi büyük olurken mücadeleler de büyük oldu. İlçemizdeki resmi kurumlar arasında çok çekişmeli voleybol müsabakaları gerçekleşti. Bu sayede kurumlar arasında dostluk ve arkadaşlık duyguları da pekişti. Bu müsabakaların sonuçları ne olursa olsun bir sene bu etkinlikler konuşulacak. Müsabakaların her sene olduğu gibi bu senede sportmence ve örnek bir mücadele içinde geçtiği için tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

Final müsabakaları sonrası protokol üyeleri final oynayan ekiplerin sporcuları ile birlikte Edremit Kapalı Spor Salonunda hatıra fotoğrafı çektiren Edremit Kaymakamı Osman Tunç, final müsabakasını da sporcu aileleri ve izleyiciler birlikte izledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu