EDREMİT`TE BAHADIROĞLU`NUN KİTAPLARI KAPIŞILDI

EDREMİT`TE BAHADIROĞLU`NUN KİTAPLARI KAPIŞILDI

Edremit Akp ilçe teşkilatının daveti üzerine İstiklal Marşı'nın Kabulü ve İstiklal Savaşı” konulu konferans veren Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun kitapları kapışıldı.




Edremit Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe teşkilatının daveti üzerine İstiklal Marşı'nın Kabulü ve İstiklal Savaşı” konulu konferans veren Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun kitapları kapışıldı.


Edremit Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe teşkilatının daveti üzerine İstiklal Marşı'nın Kabulünün 92.  yılı nedeni ile Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve İstiklal Savaşı” konulu verdiği konferans sonrası Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun kitapları kapışıldı.


Mehmet Akif Ersoy`u anma programında İstiklal Marşı'nın Kabulü ve İstiklal Savaşı” konulu konferansta konuşan Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Edremit'in İstiklal Savaşı ve Kuvayı Milliye'deki önemini ve Edremit Körfez halkının mücadelelerini vurguladı. İstiklal Savaşında Türk milletinin gösterdiği kahramanlıklar ile Mehmet Akif Ersoy`un İstiklal Marşı'nın yazılışı sonrası TBMM'deki kabulünü anlattı.


Türkiye de önümüzdeki 10 yıl içerisinde çok şeylerin değişeceğini, ülkenin demokratikleştiğini, AB`nin çözüldüğünü, Türk Birliğine girebilmek için ülkelerin kuyruğa girdiğini göreceğini vurgulayan Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu, ABD ve Sovyetler Birliği büyüklüğünü tamamladı. Büyüme zamanı sırası bizde, sıra Türkiye`de.. Osmanlı coğrafyasına yeniden sahip çıkma ve Osmanlı coğrafyasındaki ülkelerin yeniden önüne geçme zamanıdır” dediğinde büyük alkış aldı.


Verdiği konferans sonrası kitaplarını imzalayan Bahadıroğlu'nun konferans izleyenler tarafından kitapları âdete kapışılarak, satın alındı.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı