Edremit`ten Etispor`a vize yok 6-2

Edremit`ten Etispor`a vize yok 6-2

Etispor, ligin 11. haftasında aldığı bu yenilgiye rağmen 17 puanla 7. sıradaki yerini korudu.





...Gömeç Bld.spor`un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı hükmen galibiyetle kapayan Küçükköy Bld.spor karşılaşması dışında oynanan 6 karşılaşmada toplam 24 golün atıldığı Süper Amatör Lig 11. hafta müsabakaları 02 Aralık 2012 Pazar günü oynanan 6 karşılaşma ile tamamlandı.

Etispor, ligin 11. haftasında Hidayet Zeybek, Emrah Aztekin ve Ramazan Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada Edremit Bld.spor`a konuk oldu.

Rakibinin yanı sıra hava ve saha şartları ile mücadele ettiği karşılaşmanın başında Yiğitcan`la bulduğu golle öne geçmesine rağmen ilerleyen dakikalarda üstünlüğü ev sahibi ekibe kaptıran takımımız, karşılaşmanın 13 ve 25. dakikalarında Şaban`ın gollerine engel olamayınca ilk yarı Edremit Bld.spor`un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıya her iki takımın da kazanma arzısuyla çıktığı karşılaşmanın 60`ıncı dakikasında ev sahibi ekibin kullandığı korner atışı sonrası topla buluşan kalecimiz Ahmet, yağmur ve çamur nedeniyle bloke ettiği topu elinden kaçırınca, günün başarılı ismi Şaban`a boşta kalan topu kendisi ve takımı adına kaleye göndermek kaldı. 3-1

Bu golden sonra iyice oyundan düşen takımımız karşılaşmanın 62 ve 65`inci dakikalarında Aykut`un gollerine engel olamayınca skor 5-1 oldu.

Karşılaşmanın 75. dakikasında Yiğitcan`la bir gol daha bularak skoru 5-2`ye taşısak da 85`te Atıl karşılaşmanın skorunu belirledi. 6-2

Takımımız Etispor, ligin 11. haftasında aldığı bu yenilgiye rağmen 17 puanla 7. sıradaki yerini korudu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false