Efe, Efelerle erkekliğe adım attı

Efe, Efelerle erkekliğe adım attı

Efe Demirci’nin erkekliğe adım attığı sünnet cemiyetine Show ve Aksiyon etkinlikleri damgasını vurdu.

Efe Demirci’nin erkekliğe adım attığı sünnet cemiyetine Show ve Aksiyon etkinlikleri damgasını vurdu.

İmkân ve olanaklar seferber edildiği noktada ortaya çıkan Show ve Aksiyon etkinlikleri, toplum katında hazırlanan programları sıradanlıktan çıkartıp, büyük organizasyonlar katında izlenmesine neden oluyor.

Bandırma’nın tanınmış ailelerinden “SAFAKSAN” Niyazi Ergün’ün torunu, Yasemin Ergün & Egemen Demirci’nin biricik evlatları Efe Demirci, Erdek Yaman Hotel’de hazırlanan sıra dışı program ile erkekliğe adım attı.

Düzler Yaman Hotel Garden bahçede özel olarak hazırlanan sahne ve salon dizanynı, aynı atmosferde bir birini izleyen Show ve Aksiyon etkinlikleri ile devam etti.

Ege Zeybeği Halk oyunları ekibi ile annesi Yasemin Ergün’ün elinde bahçeye gelen Efe Demirci, kendisi için hazırlanan otağ koltuğuna kardeşi ve annesi ile oturdu.

Daha sonra sahneye çıkan Ege Zeybeği halk dansları ekibi son derece başarılı bir performans ile düğün konuklarından büyük alkış topladı.

Gecenin devamı elbette bununla sınırlı kalmadı. Erdek ve İstanbul sahnelerinin yakından tanıdığı sanatçı Tibet, Efe Demirci’nin düğün cemiyetini doruğa taşıyan isim oldu. Tibet kendine özgü sahne performansı ile düğün davetlileriyle bütünleştiği gecede büyük beğeni ve alkış topladı.

Efe Demirci’nin sünnet cemiyeti sadece konuklara özel program ile sınırlı kalmadı.

Çocuklar için yapılan özel şişme luna park-peri şatosu eğlence dünyası, özel çocuk menüsü ve finale damgasını vuran Sihirbaz gösterisi geceye katılan davetlilerin hayran bakışlarına neden oldu.

Yaman Hotel’de gecenin geç saatlerine dek süren programda final sahnesi yine Tibet’in oldu.

Ünlü sanatçı Tibet sahne performansı ile bir kez daha adından söz ettirdiği Efe Demirci’nin sünnet cemiyetinde oynatmadığı davetli kalmadı.

Yaman Hotel’de hiçbir masraftan kaçınılmaksızın hazırlanan gecenin mimarı sünnet dedesi Niyazi Ergün ise davete icabet eden konuklarla yakından ilgilendi.



Anahtar Kelimeler: Efelerle erkekliğe
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı