Efsane geri döndü

Efsane geri döndü

Erdek, Kaya The Rock muhteşemliği ile hizmete açıldı.

Kuzey yarım küre´nin en büyük neo-klasik eğlence merkezi Erdek Kaya The Rock Disco, müzik dünyasının genç Rock yıldızlarından Murat Dalkılıç sahne alması ile hizmete açıldı.

Geçmişe dönük görselliğin önemli bölümü gitmiş, yerine yepyeni ses ve ışık sistemi yanı sıra dekor anlamında da farklı çizgilerin öne çıktığı Kaya The Rock akşam Murat Dalkılıç ile kapılarını eğlence dünyasına açtı.

/resimler/2015-8/21/1222440116338.jpg

Kaya The Rock, Erdek turizminin dinoması

Dünyanın kabul ettiği ekonomik programların en üst çıtasını oluşturan Turizm ekonomisi Erdek´te de pazul´un parçaları gibi tek tek yerine oturuyor.

Önce Artaki Et & Balık Restorant, ardından fitness spor salonu, 4 ayrı noktada mavi bayrak, Artaki-Taş´ta Blue Moon Cafe& Bar ve Beach, Aspava Restorant,  Cuğra´da MY life Beach Clup, Ocaklarda Gonya ve Abone Disco´lar kapıdağ´ın bütününe hitap eden mekânlar olarak turizm hareketini tetiklerken bir süre sonra hizmete açılacak sahil çay bahçeleri Erdek´i bulunduğu noktadan alıp farklı bir ekonomik konseptin içine koyacağı bir gerçek.

Erdek Kaya The Rock Disco akşam görkemli bir açılışla sezonun kalan bölümüne damgasını vurdu. Kartlı sisteme geçen işletme, iç mekân anlamındaki ferahlık istenmeyen olumsuzlukların ortadan kalkması anlamında önemli bir ayrıntı olarak öne çıktı.

/resimler/2015-8/21/1222104178055.jpg

Erdek Kaya The Rock Disco akşam tüm gizemi ile kapılarını araladığı konuklarına eşsiz bir gece yaşattı. Yenilikler mekân kadar Kaya The Rock´un müdavimleri içinde geçerli idi. Bir birinden güzel bayanlar kıyafetleri ile mankenlere dudak ısırtacak güzelliklerini sergilerken, aynı oranda şık prensler müziğin ritmik atmosferine kendilerini kaptırarak kıvrak dansları ile gecenin diğer yarısına uzanan Murat Dalkılıç konserinde sıradanlığın ötesine geçtiler.

Erdek ve çevre turizmi anlamında biraz geç bir takvim olan 20 Ağustos aslında geç değil, zaman ve süreç geçmişte olduğu gibi kapıdağ´ın otantik güzellikleri ile tatil sürecinin Ağustos´u aşıp Eylül´e sarktığının göstergesi oldu.

/resimler/2015-8/21/1221085739439.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Efsane geri döndü
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı