Efsane durdurulamıyor...

Efsane durdurulamıyor...

Erdekspor, Gönen`den sonra Çanspor`u da 3-1 yendi.

Bal ligi ekibimiz Erdekspor bugün sahasında 2.ci hazırlık maçını oynadı.

Gönen Beledyespor`dan sonra Bal lig takımı Çanspor`u konuk eden Erdekspor ilk  yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmanın 2. yarısında kaydedilen karşılıklı gollerle maçı 3-1 kazanan taraf oldu.

Karşılaşmayı bölge`de bölgesel ömatör lig`e terfi eden Burak Kalkandelen yönetti.

Genç ve idealist hakem özel karşılaşmayı resmi maç armosferinde yönetince konuk ekibin maça karşı performansı eksildi.

Nitekim itirazlara kulak tıkamayan Kalkandelen karşılaşmanın 42 dakikada konuk ekibin teknikdirektörü İbrahim Küçük`ü oyun alanı dışına alındı.

44. dakikasında ise konuk ekip Çanspor`un orta alan oyuncusu İsmail kırmızı kart ile oyun dışında bırakırken Çanspor bu dakikadan sonra oyuna 10 kişi devam etti.

Erdekspor golü 10 dakikada buldu. Bu dakikada Fatih ceza yayı önünden kalaye set bir vole savurdu. Seken top kaleci Sertaç`ı kontripiye de bıraktı 1-0

32 dakikada Erdekspor`lu İsmail sol koridordan rakip kaleye süzülmeye çalışırken, Mustafa topla karışık ayak koydu ve İsmail`in  sakatlanarak oyun dışında kalmasına neden oldu.

40.dakikada Erdekspor sol koridordan ceza alanına girdi, Fatih`in kestiği topla ceza yayı önünde buluşan Murat sert vurdu 2-0

Karşılaşmanın ilk 45 Erdekspor`un 2-0 üstünlüğ ile noktalanırken 2 devrede her iki ekipte neredeyse takımın tamamını değiştirdi.

54 dakikada Çanspor Erdek ceza yayı önünde serbest vuruş kazandı. Çanspor forveti atışı değişik bir stilde kullandı, 2 oyuncu topun üzerinde atlarken üçüncü oyuncu kaçan arkadaşına pas çıkarttı.

O anda Erdek kalesinde karambol oluştu top ayaklarda dolaştı, kaleci çıkarttı ancak son dokunun Yoldaş Çanspor adına tek golü kaydetti.

Karşılaşmanın 61. dakikasında ise Serhat Erdekspor`un kontra topuyla ceza yayı önünde buluştu. Bekleneden topun gelişine sert vuran Serhat karşılaşmanın sonucunu belirleyen golü kaydetti 3-1

Erdekspor: Süleyman (Gökhan) Mert ( Aptullah) Mehmet, Emre, Arda (Hurşit) Kutsal, İsmail (Ahmet) Ouzhan ( Cumali) Murat ( Serhat) Doğukan ( Emin) Fatih

Çanspor: Sertaç, Mustafa (Fatih) Onur ( Emre Ersöz) Emrah, Oktay ( Yunus) Dursun (Mert) Yoldaş ( Volkan) Kenıyr, (Mustafa) Zafer (Emre Altay) Selçuk, Cris (Hüseyin Kaya) 


  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli