Efsane geri döndü

Efsane geri döndü

Edremit`in MHP li Belediye Başkanı 11 ay sonra makamına oturdu.

Edremit ilçesi MHP’li Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, tajiye edilmesi sonrası bu gün saat 11.00’de belediye hizmet binasına gelip makamına oturdu ve personeli ile kucaklaştı.

Edremit ilçesi MHP’li Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, 1 Ekim 2012`de yapılan operasyon kapsamında "ihalede usulsüzlük, zimmet ve irtikâp" suçlarını işlediği iddiasıyla tutuklanmasından 327 gün sonra tahliye edilmesi sonrası bu gün saat 11.00’de belediye hizmet binasına gelip makamına oturdu ve personeli ile kucaklaştı.

Saat 11.00’de Edremit Belediye Sarayındaki makamına gelen ve daire müdürleri ile belediye çalışanlarını tarafından belediye binası girişinde karşılanan Başkan Kılıç, tüm personel ile tokalaşıp hasret giderdi.

Daha sonra başkanlık makamına çıkarak tahliye tebriklerini kabul eden Kılıç, kendisine gelen kahveyi içmeden önce “Bu kahveye 11 ay hasret kaldım. Huzur içerisinde bu kahveyi içeyim” diye espri yaptı.

Belediye Başkanlığı görevine iadesi için hazırlanan resmi yazıyı imzalayan Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Edremit Kaymakamlığına gönderilen yazı sonrası gelecek olan ‘Görevlendirme’ yazısı ile resmen görev başı yapacak.

Başkan Kılıç, başkanlık makamında tahliye tebriklerini kabul etmeye başladı.Enver DOLGUN

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı