Efsane geri döndü. Edincik`te Gökhan atıyor, Ali Kurtarıyor.

Efsane geri döndü. Edincik`te Gökhan atıyor, Ali Kurtarıyor.

Edincikspor`u şampiyonluğa taşıyan oyuncular hem maddi, hemde manevi destekleniyor.Tayfunspor`dan sonra Manyas`ı Manyas`ta yendiler.




1.amatör kümenin iddialı ekibi Edincikspor`da yönetim ve teknik kadro değişikliği ardından başlayan yükseliş önceki hafta Gönen`de Tayfunspor, Pazar günü de Manyas`ta Manyasspor galibiyeti ile devam etti.
Şampiyonluk yolunda açık ara farkla hedefe kilitlenen Edincikspor`da başkan Halil  Alak Yeşil Siyahlı ekip`de Edinciklilik ruhunun geri döndüğünü belirterek kazanılan başarılar taraftarı da sahaya çekmeye başladığını söyledi.

Manyas`taki müsabaka çok soğuk havada başladı. Maçın heyecanı havayı ısıtmaya yetti maçın hemen başında Göhan Paslan`ın golü Manyaspor`un açık oynamasına neden oldu.
Manyas`ın kazandığı  penaltısını şampiyonlukta büyük en büyük pay sahibi olan Edincik kalecisi  Ali Samatyalı`nın ellerinde eridi.
Bu hareket  Manyaslı futbolcuları moral olarak çökeltti
Ardından bir serbest atışta Gökhan PALAS kendisinin ve takımının 2.golünü attı.
İlk  devre Edincikspor`un  2-0 üstünlüğü ile son buldu.
Karşılaşmanın 2.yarısında  K.Serdar verkaçlarla girdiği cezasahasına plase vuruşla Edincik`in 3.golü attı.
Lider Edincik`in Manyas karşısında 3-0 lık skorla elde ettiği galibiyet sonrası Başkan Halil Alak tüm oyunculara 75 tl prim dağıttı.




Orhan Dalcı; Galibiyetler Edincik`in alın teri karşılığı``
Edincikspor teknik direktörü Orhan Dalcı Manyas galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada Edincikspor`un başarının altında takım ruhunun yattığını belirterek, Komplike çalışmalarına yönetimden sonra edincikspor taraftarlarınında destek vermeye başladığını söyledi.

Dalcı `` Başarı bir kollektif çalışma ürünüdür, Futbolcuların antremanlara harfiyen katılıyor, sonucunu da oyun içersinde görüyor.`` dedi.















fikri
30.01.2012 20:45:02
Yıllar sonra gelecek olan bu şampiyonluğu yaşatan başta futbolcularımıza sonrada bu yolda maddi desteğini esirgemeyen Başta başkan ve yönetim kuruluna çok teşekür ediyoruz inşallah bu birlik ve beraberlikle süper öamatöre renk getireceğimizi düşünüyorum

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı