Efsane geri dönüyor

Efsane geri dönüyor

1994-99 Dönem Bandırma Belediye Başkanı İnş. Y. Mühendisi Durgut Ergin AK Partiden aday adayı oldu.

1994-99 Dönem Bandırma Belediye Başkanı İnş. Y. Mühendisi Durgut Ergin AK Partiden aday adayı oldu.

1994-99 yıllarında DYP den Bandırma Belediye Başkanı olarak görev yapan İnş. Y. Mühendisi Durgut Ergin AK Partiden Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AFAD’a Aday adaylığı ücretini yatıran Durgut Ergin’i ilk kutlayan 94-99 döneminde yakın mesai arkadaşı, dönemin meclis üyesi Mak. Yük. Mühendisi Fatih Köken oldu.

Durgut Ergin, aday adaylığı ücretini yatırması ardından Bandırma Manşet’e yaptığı açıklamada: Gelinen noktada Bandırma’nın artık il olması gerekiyor, Bu anlamda da fikir ve proje olarak benim donamımın kentin bu beklentisini karşılayacak konumda” dedi.

Ergin, bir basın açıklaması ile 28 Kasım Salı günü aday adaylığı kamuoyuna deklare etmek istediğini belirterek “Çalışma dönemimde Bandırma ya Gönen barajından şebeke suyunu ben getirdim, şayet bu projeyi hayata geçirmemiş olsaydım bugün birçok kent gibi Bandırma diğer kentler gibi susuzlukla mücadele ediyor olacaktı.” Diyerek bilgi, birikim ve öngörüsü ile 2. yy’da Bandırma’nın önünü açacak vizyon sahibi tek aday adayı kendisinin olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: Efsane dönüyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı