Efsane kramponlar, Hüseyin Buğdaycı & Mustafa Demirbaş Halı saha futbol turnuvasında buluştu.

Efsane kramponlar, Hüseyin Buğdaycı & Mustafa Demirbaş Halı saha futbol turnuvasında buluştu.

Petrol İş Sendikası tarafından gerçekleştirilen 19. Hüseyin Buğdaycı & Mustafa Demirbaş halı saha futbol turnuvası bir zamanlar atılan golleri ile estetik futbolu ile tribünleri ayağa kaldıran efsane kramponların gösteri maçı ile

20 yıl önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Etispor'un efsane kramponu Hüseyin Buğdaycı ve ardından hakkın rahmetine kavuşan Mustafa Demirbaş'ın anısına Petrol İş sendikası tarafından 19 yıldır yapılagelmekte olan livatya Duru halı saha spor tesisleri futbol turnuvası 19. kez bu akşam saat 20.oo de sahaya çıkan eski şöhretler karması ile start aldı.

Açılışta başlama vuruşunu yapan Petrol İş sendikası şube başkanı Tuncay Topuz, kendilerinden önce 19. yıldır yapılagelmekte olan halı saha futbol turnuvalarının hem kurumsal çalışma hayatını motive ettiğini, hemde sağlıklı kalma noktasında önemli bir sosyal faaliyet olduğunu vurgulayarak “Bizden önce başlatanların, ve devamını sağlayan, katkı veren herkese şükranlarımızı sunuyorum ” diyerek kazasız belasız bir turnuva dileğinde bulundu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı