Eğilim yoklamasında destek istedi.

Eğilim yoklamasında destek istedi.

Altınoluk Belediye Başkanı Özpolat, ``Ben Mimarım, Proje benim işim``

 Zeytinli Çayında Edremit Romanları ile buluşan Altınoluk Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Özpolat, “Edremit’in modernleşmesi için proje gerekiyor. Ben mimarım. Şehir projeleri benim işim” dedi.

 Altınoluk Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Özpolat, Pazar günü ilçe siyasi tarihinde bir ilk olarak CHP tarafından CHP’li 11 aday adayı arasında yapılacak olan ‘Eğilim Yoklaması’na Altınoluk Romanları ile başladı, gezmedik, uğramadık belde bırakmadı ve Zeytinli Çayında Edremit Romanlarına verdiği bir yemekle bitirdi.   

Altınoluk Romanları ile başlayıp, Edremit Romanların sorunlarını dinleme ile bitiren Altınoluk Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Özpolat, Pazar günü ilçe siyasi tarihinde bir ilk olarak CHP tarafından yapılacak olan ‘Eğilim Yoklaması’na tüm üyelerin katılımını istedi.

Başkanlığı döneminde yardım etmediği mahalle ve köy kalmadığını açıklayan, Edremit için partili partisiz tüm yurttaşların olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partililerinde yeni umudu olan Altınoluk Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Özpolat, “Edremit’in modernleşmesi için proje gerekiyor. Ben mimarım. Şehir projeleri benim işim. İbrahimce Mahallesi gibi diğer mahallelerinde modern projelere ihtiyacı var. Daha doğrusu Edremit’in modernleşmeye çok ihtiyacı var. Ben proje üreten bir mesleğin insanıyım ve ilçem için hazırlayacağım modernleşme projelerinin yaşama geçirilmesi için çalışacağım” dedi.

“Siyasetçiler için, Söz vermek önemli değil, sözlerin tutulması, gerçekleştirilmesi önemlidir” diyen CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Özpolat, “Altınoluk’ta yerel seçimlerde verdiğim tüm sözleri tuttum. Altınoluk’ta ilk hizmetime Roman mahallesinden başladım ve tüm projelerimi gerçekleştirdim. Edremit’i tüm Edremitlilerle birlikte yöneteceğiz. Edremit ilçe olarak kaldı ama diğer belde ve köyler ilçenin mahallesi oldu. Sorumluluk alanlarımız genişledi ve bu oluşum için projelerimiz hazır. Bu güne kadar özellikle çocuklarımızın eğitimlerine özen gösterdim ve çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim almasını, topluma hizmet vermesini sağlamak bizim ana görevimiz olacaktır” dedi.

Yapılacak olan ‘Eğilim Yoklaması’nın demokratik bir karar olduğunu vurgulayan Altınoluk Belediye Başkanı Özpolat, Pazar günü yapılacak olan ‘Eğilim Yoklaması’na CHP’li tüm üyelerin katılmasını istedi. Enver DOLGUN- ALTINOLUK



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı