Eğitim kurumlarına destek sürüyor.

Eğitim kurumlarına destek sürüyor.

Bandırma Belediyesi, kent genelindeki eğitim kurumlarına yapmış olduğu projeksiyon aleti yardımlarına devam ediyor

Bandırma Belediyesi, kent genelindeki eğitim kurumlarına yapmış olduğu projeksiyon aleti yardımlarına devam ediyor. Yapılan yardımlar kapsamında son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza tarafından Edincik 18 Eylül İlköğretim Okul Müdürü Kadir Turplu’ya iki adet perdeli Projeksiyon aleti hediye edildi. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı’da yer aldı.

Başkan Yardımcısı Mirza, yapılan yardımlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada Bandırma’nın yerel yönetimi olarak geride kalan 4,5 yıllık görev süreleri boyunca eğitime ve eğitim kurumlarına önemli katkı sağladıklarını söyledi.

Mirza: “Bandırma Belediyesi olarak insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek kentimizdeki okullarımıza ve öğrencilerimize destek sağladık. Okullarımızın fiziki sıkıntılarının giderilmesi ve öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim almalarına katkı sağlamak düşüncesiyle onların her zaman yanında olduk. Bu kapsamda kentimizde yer alan okullarımızın tamamına çok sayıda projeksiyon aleti hediye ettik. Son olarak ta artık bizim mahallemiz olan Edincik’teki 18 Eylül İlkokuluna iki adet projeksiyon aleti hediye ettik. İnanıyorum ki Bandırma Belediyesi olarak hizmet yelpazemizi daha da genişleyeceği önümüzdeki süreçte bir bütün olduğumuz Edincik ve Aksakal’da da daha da güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.  

Bandırma Eğitim Kurumları

 

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı