Eğitim Ordusuna 93 kişi daha kattılar

Eğitim Ordusuna 93 kişi daha kattılar

Bandırma Anadolu Öğretmen Lisesi 10. Yılında 93 mezun daha verdi









Bandırma Anadolu Öğretmen Lisesi 10. Yılında 93 mezun daha verdi.

Kurumsal aktivitesi ile Anadolu Öğretmen liseleri içinde örnek gösterilen Bandırma Anadolu Öğretmen Lisesi 10 yılında 93 mezununu daha eğitim ordusuna kattı.


Anadolu Öğretmen lisesinin 2012-2013 yılı mezuniyet töreni Esin Düğün salonunda yapıldı. Öğrenci yakınları, Milli Eğitim çevresi ve öğrencilerin hazır bulunduğu tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.


Bayrak, Flama devir teslim töreni ardından okul müdürü Mehmet Karatepe Lisenin kısa bir geçmişini, gelinen noktadaki başarısı ile orantılayarak kazanılan başarılarının tesadüf olmadığını söyledi.

Karatepe’nin konuşmasını Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan’ın konuşması izledi. Demirhan’da Anadolu Öğretmen lisesinin başarısını kutlayarak gelecek için kendilerine yeni ufuklar açan mezunlara başarılar diledi.

Anadolu Öğretmen lisesinin diploma töreni daha sonra okul 1.cisi,2ncisi ve 3.sünün ödüllendirilmesi ve okul 1.cisinin arkadaşlarına hitap etmesi ile devam etti.

Tören’de başarıda pay sahibi olduğu gerekçesi ile okul aile birliği üyeleri taltif edildi. Öğrencisi mezun olan Okul aile birliği başkanı plaket ile uğurlandı.

Anadolu Öğretmen lisesinin Mezuniyet ve diploma töreni vizyon gösteri ve Folklor gösterisi ardından temsili diplomaların dağıtılması ve keplerin havaya atılması ile son buldu.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli