Eğitim ordusuna katıldılar

Eğitim ordusuna katıldılar

Gönen'de Stajyer öğretmenler yemin ederek asli görevlerine başladılar

Ahmet Kamil ILGAZLI/GÖNEN

Gönen’de Stajyer öğretmen olarak görev yapmakta olan Ayşe Hümeyra Can boran, Cansu Akpolat, Naile Tahtabaş, Hatice Öztürk, Nalan Bostancı, Esra Dural, Selin Diler, Mücella Özdemir, Hilal Canbaz, Hülya Kaştaş, Rezzan Ambarcı Öğretmen evi Konferans Salonunda yapılan yemin merasimi ile asli görevlerine başladılar.

Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz yeni göreve başlayacak olan öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi. Öğretmen Cansu Akpolat öğretmenlik mesleği mesleklerin en güzeli, en anlamlısı ev en şereflisidir. Yeri doldurulamaz öğretici, tahammülü seven idealci, gerçeğin ve idealin üstadı Dünyanın en büyük sorunluluğuna sahiptir öğretmen. Bu yolda ilerlerken ATATÜRK ilke ve inkılaplarından dan asla vaz geçmeden onun izinden giderek onun bize bıraktıklarını koruyup, kollayıp geliştirmek için tüm benliğim ile çalışmalı ve içimdeki heyecan şevki hiç kaybetmeden mesleğimi devam ettirmeyi tüm kalbim ile istiyorum.’’ Dedi.

 Milli Eğitim müdürü İsmail Yılmaz asli görevlerine başlayan öğretmenlere karanfil hediye ederek başarı dileğinde bulundu.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı