Eğitime feda olsun..

Eğitime feda olsun..

Kurtsan`dan A.Öğretmen lisesine Fen laboratuvarı







Merkezi İstanbul da bulunan Kurtsan Medikal AŞ`nin Bandırma da faaliyet gösteren işletmesi mesleki bir dayanışma örneği sergileyerek Anadolu Öğretmen lisesine tam teşekküllü Fen laboratuvarı kurdu.


İşletme müdürü Kurtuluş Temur tarafından  büyük bir özen gösterilerek tamamlanan Fen laboratuvarında Fizik, Kimya ve Biyolojik analizler yapılabilecek.

Anadolu Öğretmen lisesinde bu amaçla ayrılan bir sınıfta zeminden tavana ne gerekli ise hiçbir masraftan kaçınılmaksızın  gerçekleştirilen Fen laboratuvarının açılışını İstanbul`dan özel olarak gelen Kurtsan genel müdürü Aylin Onur yaptı.
İlçe milli Eğitim müdürü Şakir Demirhan ,Rotary kulübü başkanı Osman Muslubaş, Okul müdürü  Mehmet Karatepe ile birlikte okul aile birliği ve öğretmenlerin hazır bulundu.



Açılışta konuşan İlçe  milli Egitim müdürü Şakir Demirhan Kurtsan`ın kendi mesleki kulvarında önem arzeden Fen laboratuvarının, Yarının laborantları için de gerekli olduğu düşüncesinden hareketle Anadolu Öğretmen lisesine katkıda bulunmasının büyük bir özveri göztergesi olduğunu söyledi.

Demirhan bu katkılarından dolayı, Genel müdür Aylin Onur ile İşletme müdürü Kurtuluş Temur`a şükranlarını iletirken `` Umarım bu duyarlılık diğer iş dünyamıza örnek oluşturur.`` dedi.

Anadolu Fen lisesinin tam donanımlı Fen laboratuvarı açılışı ardından Okul aile birliği tarafından Aylin Onur`a bir buket çiçek, Okul müdürü Mehmet Karatepe tarafından da plaket verildi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı