Eğitime katkı verenler ödüllendirildi

Eğitime katkı verenler ödüllendirildi

Gönen`de Eğitime destek verenler unutulmadı.

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak eğitime  kazandırılan araç-gereç ve katkılar nedeniyle  kabulde bulundu yardımseverleri  ödüllendirdi.

Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz ve beraberinde Kaymakamlık Makamına gelen Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Hocaoğlu, Hasanbey İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Özkan Özdoğan okullarına sağlanan katkılar için bilgi verdiler ve hayırseverlere iletilmek üzere belge ve hediyeleri teslim aldılar.

Hasanbey İ.Ö ve O.O’na tv, bilgisayar ve projeksiyon cihazı gibi araç ve gereç kazandıran işadamı Müfit Soygür’e verilmek üzere belgeyi okul müdürü Özkan Özdoğan alırken, Gönen`in yetiştirdiği sayılı tıp doktoru ve akademisyenlerden Çiçek Hocaoğlu’nun donattığı ve yeniden yapılanmasını sağladığı Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi Okul Kütüphanesi için belge ve hediyeyi de yine okul müdürü Cengiz Hocaoğlu Kaymakam Hüseyin Parlak’ın elinden aldılar.

Gönen`in en yeni okulu Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi’ne Resim Atölyesini kazandıran işadamı H. Cihan Ateşoğlu da belge ve hediyesini bizzat Kaymakam Hüseyin Parlak’ın elinden aldı.

Gönen Kaymakamlığının öncülüğünde başlatılan sosyal faaliyetlerden biri olan organizasyonla 18-25 yaş arası Gönen gençliğine yönelik Rehberlik Faaliyetleri ve olarak geçtiğimiz ay içinde Gönen Meslek Yüksek Okulu öğrencileri arasından 67 genç çevremizi tanıma amaçlı olmak üzere Bursa’ya tarihi ve turistik yerleri görmek, Uludağ’a çıkarak kayak keyfi yaşamışlardı.

Düzenlenen gezinin maliyeti de Gönen Kaymakamlığı öncülüğünde işadamlarının bir kısmı tarafından karşılanmıştı. Bu jest nedeniyle aralarından temsilci seçtikleri Selçuk Özdemir ve Kadir Esği uygulanan projenin yürütücüsü Öğretmen Numan Özgüler ile birlikte Kaymakam Hüseyin Parlak’a ilgi ve duyarlılığı için teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundular, kendileri Kaymakam Parlak`a, gönüllerinden geçen hediyeyi sundular.  



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı