Ek süre tanındı

Ek süre tanındı

`Türkiye Yerel Basın Oscar Ödülleri` 29 Mart`ta sahiplerine verilecek




 

Yerel Basın Birliği Derneği`nce bu yıl ikincisi düzenlenen ``Türkiye Yerel Basın Oscar Ödülleri``, 29 Mart`ta yapılacak törenle sahiplerine verilecek.

Yerel Basın Birliği 2. Oscar ödülleri için Türkiye genelinden 90 yayın organı, 130 yarışmacı ve 50`ye yakın internet yayını katıldı. İlk katılım sağlayan yayın organları ve  çalışmalar, İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) İletişim Fakültesi Dekanlığı`na teslim edildi.  İAÜ İletişim Fakültesi tarafından oluşturulan, Marmara, İstanbul ve Anadolu üniversitelerinden de üyelerin bulunacağı değerlendirme jürisi, 7 kategoride gerçekleşecek yarışmanın ``en iyilerini`` belirleyecek.

Ek Katılım süresi 10 Şubat 2013

Yoğun talep üzerine Üniversite dekanları ile yapılan görüşmelerin ardından yarışma katılım süresi 10 Şubat 2013 tarihine kadar uzatıldı. Verilen ek süre ile katılımın Türkiye genelinde 200 yarışmacının üzerinde olması hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yerel Basın Birliği Derneği Başkanı Nezir Karayün, yarışmaya başvurmak için 10 Şubat`a kadar ek süre verildiğini belirterek, ``Amacımız, yerel basın kuruluşlarını ve mensuplarını yarıştırmak değil, birlik, beraberlik içerisinde eğitimli ve kaliteli bir yerel basını oluşturmak`` dedi.  Yarışmada birinci olanlara ödülleri, 29 Mart`ta  İstanbul Aydın Üniversitesi Florya yerleşkesinde düzenlenecek törenle verilecek. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı