Ekip çalışması, Şampiyonluk getirdi.

Ekip çalışması, Şampiyonluk getirdi.

Erdek`li atlet Aleyna Çakmak 16 Yaş Altı Türkiye Salon Atletizm yarışmalarında 400 mt. Türkiye Şampiyonu oldu.

İstanbul, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell 16 Yaş Altı Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Erdek`li atlet Aleyna Çakmak 400 mt`de Türkiye Şampiyonu oldu.

İstanbul’da madalya alabilmek ve derece yapabilmek için piste çıkan 16 Yaş Altı atletler, birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için mücadele ettiler. Türkiye Şampiyonası’nı yerinde takip eden atletizm severler zaman zaman heyecanlı anlar yaşadı.


Şampiyonaya Erdek’ten 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN ve Okul Müdürü Zeki BAY eşliğinde Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ile katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu’nun Rüzgar Kızları’ndan Aleyna ÇAKMAK 400 metre yarışmasında 1:02:61’lik derecesi ile önemli kulüp sporcularını da geride bırakarak “Türkiye Şampiyonu” oldu.

Aleyna; uzun yıllar çalışarak bu başarıyı kazandığını, öğretmeni Niyazi GÜLHAN’ın 6 yıldan beri kendisine vermiş olduğu emeklerin karşılığını daha çok çalışarak, milli sporcu olarak ona vereceğini dile getirdi.


Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN; ``Sporcumu 6 yıldan beri çalıştırıyorum. Onun sadece öğretmeni ve antrenörü olmadım. Aynı zamanda ona bir abi, anne, baba, arkadaş olmaya çalıştım. Onu çok iyi biliyor, gelişimini çok iyi takip ediyorum. Bu şampiyonaya gitmeden önce de siz değerli basın mensubu arkadaşlar bizimle ilgili bir haber yapmıştınız. Ben o haberde kazanılabilecek bir Türkiye derecesinin süpriz olmayacağını söylemiştim. Çok şükür 16 Yaşaltı Salon Atletizm Şampiyonası’nda 400 Metre’de Türkiye Şampiyonu olduk. Bugün çok gururlu ve mutluyuz`` dedi.

Niyazi GÜLHAN, Erdek`te, Spor yapmak isteyen bütün çocuklar ve çocuklarına spor yaptırmak isteyen bütün ailelerin istedikleri zaman kendileri ile  birlikte çalışabileceklerini kaydetti.


Turkcell 16 Yaş Altı Türkiye Salon Şampiyonası’nda dereceye giren ve kürsüde yer alan atletlere ödülleri, İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen törende verildi.

 



mehmet gündogan
28.01.2014 19:28:09
öncelikle başta Niyazi öğretmen olmak üzere bütün ekibini cani gönülden tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı