Ekonomist Demirtaş’tan Çiller değerlendirmesi

Ekonomist Demirtaş’tan Çiller değerlendirmesi

Demirtaş, Çiller için “Türkiye’ye gelmiş en kötü SONDAN 2. ekonomi yöneticisi” dedi.

Eski Başbakan Tansu Çiller’in etkinliğine katıldığı Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum’a desteğini açıkça dile getirmesine eleştiriler sürüyor. Çiller’in, “Murat Kurum, bir heyecanla geliyor İstanbul’a. İstanbul, bu heyecanı arıyordu sanıyorum” sözlerine Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan da bir yorum geldi. Demirtaş, Çiller için “Türkiye’ye gelmiş en kötü SONDAN 2. ekonomi yöneticisi” dedi.

İMAMOĞLU’NUN AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Ekrem İmamoğlu ise Çiller ile ilgili şu yorumu yaptı:

“Kendisi ekonomiyi perişan etmekte maharetlidir. Aynı bugünkü gibi üç haneli enflasyonları, yüksek faizleri bize 90’lı yılların ortasında yaşatmış birisidir. Hanımefendi, ‘Desteğim sayın Kurum’a’ demiş. Kentsel dönüşümü çözermiş. Onun niçin desteklediğini biliyorum. Kendisine ait 13 bin metrekare araziye ballı börek bir imar çıkarttığı için destekliyor.”



demokrat
24.02.2024 17:40:06
Demokratları satan;partisini bilerek imha eden,güzel demokrat insanları bu zihniyete mahkum eden siyasi zavallı...Alt tarfı 2 metrelik toprak ve 5 metrelik kefen için bitmeyen bir hırs.Gözünüzü toprak doyursun.Yazıklar olsun.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı