EKREM İMAMOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

EKREM İMAMOĞLU

Türkiye Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Gayet samimi bir havada geçen görüşmede, TSYD Kupasının yeniden yapılması gündeme geldi. Başkan İmamoğlu, bu geleneksel turnuvanın yapılması için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Ekrem İmamoğlu  konuyla ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile de görüştüklerini ifade ederek "TSYD turnuvasında taraftarlar birarada otursun. Hatta erkek seyircilerin maçlara eşleriyle birlikte gelme mecburiyeti konulsun. Kadınlardan ücret alınmadığı gibi, kötü tezahüratın da önüne geçilmiş olur" dedi.

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir de Başkan İmamoğlu'na kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden ötürü teşekkür etti ve "Levent'teki tesislerimizi kamuya açtık. Sporun yayılması ve halkın spor yapması için her türlüçalışmayı yapıyoruz" dedi. İmamoğlu da en kısa zamanda TSYD'nin Levent tesislerine geleceğini ifade etti.

Toplantıya Genel Başkan Oğuz Tongsir'inyanısıra Spor Sorumlusu Aygün Özipek, Basından Sorumlu Hilmi Türkay, Yöneticiler Murat Taşkın, Semahat Özdoğan ve Organizasyon  Akreditasyon Sorumlusu Birgül Pullukçu katıldı.



Anahtar Kelimeler: EKREM İMAMOĞLU' ZİYARET
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli