El Emeği Alış, veriş günleri

El Emeği Alış, veriş günleri

Bandırma Belediyesinin bayanlara yönelik alış veriş günleri zorunlu pandemi ertelemesi ardından yeniden hayata geçti.

Bandırma belediyesinin bayanların ev ekonomilerine katkı sağlamak adına hayata geçirdiği alış veriş günleri pandemi olumsuzluğu nedeni ile iptal edilmesi ardından yeniden hayata geçirildi.

Cumhuriyet alanına kurulan dev çadır içinde çeşitli beceri ve yeteceklerin öne çıkartıldığı el emeği alış veriş günleri dün yoğun bir katılımla açıldı.

2. El Emeği Alışveriş Günleri açılışı yapıldı

Bandırma Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda 2. El Emeği Alışveriş Günleri açılışı gerçekleştirildi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, açılışta yaptığı konuşmada yaşanılan depremin herkesi derinden yaraladığını çok üzdüğünü söyledi. Tosun şunları aktardı: “ Bandırma güzel bir kent birliğin beraberliğin kenti binlerce yurttaşımız birlik olup, o bölgedeki depremzedelerin yaralarını sarabilmek için, tek yürek olarak o bölgeye çok ciddi katkılarda bulunduk. Hatta o bölgeden bu bölgeye şu anda gelen 2 binin üzerinde vatandaşımız da hemşerimiz oldu. İhtiyaçlarını gideriyoruz hepsini kucaklıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Tolga Tosun sergiye katılarak aile ekonomisine katılan kadınlara da teşekkür edip şöyle dedi:

“Güzel bir kentteyiz anlayışlı bir kentteyiz. Birçok evinde üretim yapan kadılarımız da var. Şu anda burada 120 tane emekçi kadınımız var. Hepsi elbirliği ile ürettiklerini, burada 12 gün boyunca sergileyip, satış yapıp, aile ekonomilerine katma değer sağlayacaklar. Katkıda bulunacaklar. Bizde yerel yönetim olarak bu tarz imkânların daha çok sunulması ile ilgili sürekli onların yanında olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

El Emeği alışveriş günleri 8 Mart'tan 20 Mart'a kadar her gün saat 11.oo ile 20.oo arasında açık olacak.



Anahtar Kelimeler: Emeği veriş günleri
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı