#ellibinartisen Çözüm Sende!

#ellibinartisen Çözüm Sende!

Başkan Sarı´dan Erdek sevdalılarına çağrı

Erdek belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, hizmet anlamında mevcut imkanların yetersiz kaldığı esnek nüfusa karşı çözüm için kolları sıvadı.

Başkan Mim. Hüseyin Sarı başlattığı "50.001" nüfus kaydı kampanyası için Erdek Sevdalılarına seslendi.

/resimler/2017-12/9/2307199512351.jpg

#ellibinartisen Çözüm Sende!

Değerli Erdekliler,

Güzel ülkemizin hangi köşesinde nüfusa kayıtlı olursanız olun, sizlere ?Erdekli´ demek kadar doğal bir şey yok benim için. Çünkü Erdek´te doğmuş büyümüş insanlardan farklı olarak, Erdek sizin senenin belli bir döneminde de olsa yaşamak için seçtiğiniz bir yer. 

Pek çoğunuzun da farkında olduğu üzere, Erdek Belediyesi ekonomik güçlüklerle karşı karşıya. Her şeye rağmen mazeret üretmeden hizmet vermeye çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Çabamız tüm Erdeklilerin hak ettikleri hizmet seviyesine ulaşabilmesi yolunda. 



Güzel kentimiz yaz aylarında sizlerin gelişiyle canlanıyor, yeni bir hayat buluyor. Yaz nüfusumuz 350.000´ lere ulaşıyor. Bu rakam Erdek´in yerleşik nüfusunun neredeyse on katı. Erdek Belediyesi, tüm yıl boyunca imar, altyapı ve ulaşım hizmetlerini yerleşik nüfusuna göre milli gelirden aldığı pay ile yürütmeye çalışıyor. Yani 34.410 kişi için aldığı para ile 350.000 kişiye hizmet vermeye çalışıyor.

Sorunlar tek sayfaya sığdırılamayacak kadar çeşitli. Kentimizde ikinci ev sahibi olan sizlerin eğitim ve sosyal duyarlılık düzeyinin tüm bu sorunları incelemeye ve irdelemeye son derece uygun olduğunu biliyorum. Bu nedenle tüm sorunları tablolar ve ayrıntılı mevzuat ile aşağıda size sunduk.

Göreceğiniz gibi sorunlar uzun bir liste oluşturuyor. Ama çözüm için atabileceğimiz bir adım var ve bu adım çok basit

         

                        "Çözüm sende!"

Her yıl 31 Aralık itibarı ile tüm ülkemizde nüfus belirlenmekte ve tüm yöreler bu nüfusa göre Milli Gelirden pay almakta. Her yıl 25 Aralık-25 Ocak tarihleri itibariyle tüm aile fertlerinizle birlikte 1. adresiniz olarak Erdek´i gösterdiğiniz takdirde nüfusumuz artacağı için;

     1.Norm kadro yapımız artarak personel sayımız kaliteli hizmet verebilecek sayıya ulaşacak,
     2.Genel bütçe gelirlerinden kişi başına 210 TL. karşılığı pay alacağından Belediyemiz ekonomik olarak güçlenerek borç batağından kurtulacak. 

Tek yapacağınız nüfus kağıdınızla birlikte Erdek Nüfus Müdürlüğüne gelip 1. adres olarak Erdek´teki konutunuzun adresini bildirmek.

AMACIMIZ 50.001 NÜFUSA ULAŞMAK SLOGANIMIZ; 50.000 + SEN

Bize destek verin, hak ettiğimiz Erdek için ulaşmaya çabaladığımız çözümün parçası olun.  Saygı ve Sevgilerimle, Mimar Hüseyin Sarı

                                              Erdek Belediye Başkanı



Anahtar Kelimeler: ellibinartisen Çözüm Sende
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli