"ELVAN İÇİN ADALET"

7 Ağustos'ta meydana gelen feci olayda genç kadın hayatını kaybetmişti. Olayın faili Alpines isimli teknenin sahibi önce serbest kalmış, daha sonra tutuklanmıştı.

Erdek'te, 7 Ağustos'ta meydana gelen feci olayda sürat teknesinin üzerinden geçtiği genç kadın feci şekilde hayatını kaybetmişti.

Olayın faili Alpines isimli teknenin sahibi önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmış, daha sonra tutuklanmıştı.

Yaşanan trajik olayda hayatını kaybeden Elvan Fırat Taşdöğen'in çevresi olayın müsebbibi Kemalpaşalı iş adamı Ender Küçük'ün tutuklanması amacıyla oluşturdukları kamuoyu neticesi,  Ender Küçük olaydan kısa bir süre sonra savcılık talimatı ile tutuklanmıştı.

Alpines adlı sürat teknesi ile dikkatsiz ve tedbirsizlik sonucu bir kişinin hayatına mal olduğu gerekçesi ile hakkında hazırlanan tahkikat dosyası ile tutuklanması sağlanan Ender Küçük'ün Avukatları 10 Eylül'de Erdek Asliye Ceza mahkemasi başkanlığına yaptıkları tahliye talebi uygun bulunarak, adli kontrol şartı ile,  tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalması Elvan Fırat Taşdöğen'in sevemlerini bir kez daha üzdü.

Trajik olayda hayatını kaybeden Elvan Fırat Taşdöğen için bir dizi etkinlik düzenleyip "Evlan için Adalet" platformu oluşturan sevenleri Ender Küçük'ün tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığını öğrenmeleri üzerine bir kez daha yıkıldılar. Kamu vicdanını yaralayan karar, ulusal medyadan da karşılık buldu.

Elvan'ın feci şekilde hayatını katbettiği trajik olayı sayfalarına taşıyan yerel ve ulusal medya, Ender küçük'ün serbest kalmasına da kayıtsız kalmadı.

Özellikle FOX tv. hazırladığı haber ile Elvan Fırat Taşdögen'i sevenlerinin yüreğine su serpti



Anahtar Kelimeler: "ELVAN ADALET"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı