#elvaniçinadaletistiyoruz#

#elvaniçinadaletistiyoruz#

Trajik olayda hayatını kaybeden Elvan Fırat Taşdöğen için sevenleri #elvaniçinadaletistiyoruz# dedi.

Geçtiğimiz 7 Ağustos Cumartesi günü Erdek, Cuğra sahilinde yüzerken üzerlerine gelen sürat motorunun çarpması üzerine hayatını kaybeden evli ve bir çocuk annesi Elvan Fırat Taşdöğen için bugün özel bir program düzenlendi.

Cuğra plajında, Elvan’ın plaj sandalyesi ve şemsiyesinin bulunduğu yere üzerinde #elvaniçinadaletistiyoruz#

 Yazılı bir resmi konarak, etrafı çiçeklerle donatıldı.

Elvan’ın dostları whatsapp üzerinden oluşturdukları #elvaniçinadaletistiyoruz# çağrısı ile buluştukları kumsalda, Cenazesine katılamadıkları arkadaşları için Fatiha okudular, bir kez daha gözyaşı döktüler.

Trajik olayın sorumlusu Ender Küçük’ün 24 saat dolmadan salıverilmesine ilişkin tepkilerin dile geldiği buluşmada, Erdek Sahil Mahallesi Muhtarı ve Erdek Muhtarlar Derneği Semra Baycan olayın kaza değil, cinayet olduğunu söyledi.

Trajik olayda hayatını kaybeden Elvan Fırat Taşdöğen’in sevenleri yaşanan sorumsuzluklara karşı #elvaniçinadaletistiyoruz# derken, Elvan’ın suya girdiği noktada denize çiçekler bırakıldı.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, yaşanan trajediye kayıtsız kalmanın söz konusu olmadığını, adaletin er ya da geç yerini bulacağına inancının tam olduğunu vurgulayarak, “Elvan kardeşimiz Ankara’dan her yıl gelip, Elmalı sitesinde tatilini yapan ve hayatını kaybettiği noktadan denize giren bir kardeşimiz. Acımız büyük, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kolay değil, Erdek belediyesi olarak Elvan kardeşimizin anısını yaşatma adına, geçtiğimiz yıllarda kendisi ve arkadaşları tarafından plaja dikilen Dişbudak ağacının yanına bir adet anı çınarı ekeceğiz. Bu çınar var oldukça sevenleri onu hep özlemle yad edecekler.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: #elvaniçinadaletistiyoruz#
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı