Emeğin karşılığı bu olmamalı

Emeğin karşılığı bu olmamalı

Çalıştığı işyerinden parasını alamayan adam, gözüne kestirdiği en yüksek inşaatın 8 katına çıkıp intihar provası yaptı.

Yürekleri ağza getiren olay bugün saat 18.oo sularında meydana geldi. Atatürk Caddesi'nin 32 sokak girişinde bulunan 8 katlı inşaattın çatısına çıkan bir kişi üzerindekileri parçalayıp, bağırarak çalıştığı işten parasını alamadığı için intihar etmek istediğini söyledi.

Bandırma'yı ayağa kaldıran intihar girişimi izleyenlerin yüreğini ağzına getirirken, 32 sokak girişi Emniyetçe güvenlik çemberine alındı. Bir taraftan ekipler intihar girişiminde bulunan kişiyi girişiminden vazgeçmeye razı etmeye çalışırken, diğer taraftan itfaiye gerekli önlemleri aldı.

112 sağlık ekipleri ise intihar teşebbüsünde bulunulan binanın önünde önlem aldılar.

Yaklaşık 1 saati aşan intihar girişimi, konusunda  tecrübeli güvenlik güçleri tarafından ikna edilmek sureti ile herkes rahat bir nefes alırken. Polis intihar girişiminde bulunan kişiyi  önce sağlık kontrolü için hastaneye ardından ise  ifadesini almak üzere emniyet'e götürdü.

Bu arada gazetemize ulaşan Eflatun İnşaat ilgilileri, sözkonusu intihar girişiminin talihsiz bir seçim sonucu tercih edilmesinden başka kendileri ile ilişkisi bulunmadığını açıkladı. İntihar girişiminde bulunan kişinin çatısına çıktığı Eflatun inşaattan alacağı olduğu şeklindeki yanlış anlaşılmadan dolayı özür dileriz.

İNTİHAR GİRİŞİMİ AKSİYONDAN İBARET

Atatürk Caddesi, 32 Sokak girişinde yapımı devam eden bir inşaat'a çıkarak intihar girişiminde bulunan Kader Umutlu, olayın mutlu son ile noktalanması ardından internetteki sosyal sayfasında yaptığı paylaşım ile olayın bilnç  altında işlenmiş olduğunu, birşey hatırlamadığını yazdı.



Anahtar Kelimeler: Emeğin karşılığı olmamalı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı